Hoeflon C1

C1 huren?

Minihijskraan C1 van Hoeflon

De Hoeflon C1 is de kleinste minihijskraan die HOVE kranen in zijn assortiment heeft. Dat betekent echter niet dat het geen sterke minihijskraan is. De hoeflon C1 kan wel 550 kilo hijsen en vervoeren. Doordat het een zeer kleine kraan is, kan hij gemakkelijk door nauwe doorgangen rijden en kunt u hem in elke binnenruimte gebruiken om zware materialen mee te tillen. Ideaal voor bouwprojecten die binnenshuis of op moeilijk te bereikbare plaatsen uitgevoerd worden. Bij HOVE Kranen een minihijskraan huren, betekent een minihijskraan van hoge kwaliteit huren.

Zelfs de meest onmogelijke hijsklussen

Zoals eerdergenoemd is deze minihijskraan perfect in staat om binnen, in smalle ruimten, zware klussen uit te voeren. De Hoeflon C1 minihijskraan heeft naast een hijskracht van 550 kilo, ook een hijshoogte van 4,4 meter. Daarmee kunt u met deze minikraan enorm veel klussen uitvoeren. Een andere reden waarom u bijna elke klus klaart met deze minihijskraan, is omdat hij gemakkelijk te besturen is met de afstandsbediening die erbij zit. Daarmee kunt u hem met 1,1 kilometer per uur voortbewegen en de objecten gecontroleerd hijsen. Wanneer u toch vragen heeft over het besturen van deze minihijskraan, kunt u gerust bij HOVE kranen terecht. Onze specialisten kennen de hijskranen van Hoeflon goed en werken er vaak mee waardoor ze u bij elke vraag kunnen ondersteunen.

Toevoegingen aan de minihijskraan

Er zijn verschillende opties die toegevoegd kunnen worden aan de Hoeflon C1 minihijskraan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een lier
  • Een verlengdeel
  • Rupsbanden
  • Een opbergkoffer

Met al deze extra opties kan de minihijskraan in plaats van 4,4 meter hoog hijsen, 5,6 meter hijsen. Daarnaast zijn de rupsbanden ideaal voor rijden op ongelijke en ruwe oppervlakken. Daardoor kunt u nog meer klussen uitvoeren met de minihijskraan van Hoeflon. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een glaslift installeren op de minihijskraan zodat u er glazen mee kunt zetten.

Hoeflon C1 minihijskraan huren

Bij HOVE Kranen kunt u gemakkelijk een Hoeflon C1 minikraan huren voor elke klus. Wilt u liever uw gehele project uitbesteden? Dan staan de specialisten van HOVE Kranen u graag bij. Zij hebben jarenlange ervaring met alle verschillende soorten hijsklussen die er zijn. Daardoor kunnen ze ook u gemakkelijk het werk uit handen nemen.

Ook wanneer u een minihijskraan huurt bij HOVE Kranen kunt u voor, tijdens en na uw klus terecht voor vrijblijvend advies. Minihijskraan huren met meer hijskracht? Bekijk de Hoeflon C6 of de Hoeflon C10 minihijskraan.

Capaciteit550kg
Max. hijshoogte 5,6 meter en zonder opties 4,4m
Giekvlucht4,6m en zonder opties 3,3m
Accuaandrijving24V
BedieningAfstandsbediening; proportioneel rijden en hijsen
1e versnelling0,5km/h
2e versnelling1,1km/h
Totaal gewicht960kg en met opties 1060kg
Hydraulisch zwenkbereik136 graden
HijslastindicatorBij overbelasting 90% / 100%
VeiligheidCE markering
Voeding230 V/24 V
Versteldeel30 graden instelbaar
Hijslier460kg
Rupsbandennon-marking
Rijplaten2,0x0,8m
Opbergkoffer0,5mx0,3mx0,3m
Handarm30 graden (omhoog/omlaag)
WerkverlichtingLED

Afbeeldingen

Direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

1
Fijn dat u onze site bezoekt. Mocht u vragen hebben kunt u deze hier stellen door op de groene pijl te klikken. Wij antwoorden zo snel mogelijk!
Powered by