Hoeflon C1

De pick en carry kraan

De minihijskraan C1 is de kleinste krachtpatser uit de minikranen serie van Hove. De C1 is een compacte minikraan die door zijn afmeting en gewicht op de meest onbereikbare plaatsen kan komen. Een dak, kelder, verdiepingsvloer of een ruimte met een beperkte toegangsweg is geen enkel probleem. De C1 heeft accuaandrijving en is een zogenaamde ”Pick en Carry kraan” dus hij kan rijden met lasten!

De minihijskraan C1 heeft een hijscapaciteit van 780 kg, de perfecte krachtpatser voor het hijsen van zware bouwmaterialen en glaswanden in een beperkte ruimte. De radiografische afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Alles wat de kraan waarneemt, wordt vertaald en weergegeven op de display van de afstandsbediening. Zo weet de gebruiker op ieder moment op hoeveel procent hijscapaciteit de machine draait, welke giekhoek en bijvoorbeeld de massa aan de haak. Optimale veiligheid op de werkplek is zo gegarandeerd.

Afbeeldingen

Capaciteit550kg
Max. hijshoogte 5,6 meter en zonder opties 4,4m
Giekvlucht4,6m en zonder opties 3,3m
Accuaandrijving24V
BedieningAfstandsbediening; proportioneel rijden en hijsen
1e versnelling0,5km/h
2e versnelling1,1km/h
Totaal gewicht960kg en met opties 1060kg
Hydraulisch zwenkbereik136 graden
HijslastindicatorBij overbelasting 90% / 100%
VeiligheidCE markering
Voeding230 V/24 V
Versteldeel30 graden instelbaar
Hijslier460kg
Rupsbandennon-marking
Rijplaten2,0x0,8m
Opbergkoffer0,5mx0,3mx0,3m
Handarm30 graden (omhoog/omlaag)
WerkverlichtingLED

Direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!

1
Fijn dat u onze site bezoekt. Mocht u vragen hebben kunt u deze hier stellen door op de groene pijl te klikken. Wij antwoorden zo snel mogelijk!
Powered by