Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Denkt u erover na om een dakkapel te plaatsen? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van dakkapellen. Uiteraard kunt u ook zelf de dakkapel plaatsen. U kunt dan een van onze mini hijskranen huren om u bij deze klus te helpen. Bijvoorbeeld onze Hoeflon C10 of onze Hoeflon C30.

Huur een mini hijskraan

Dakkapel laten plaatsen

Het plaatsen van een dakkapel is een aardige klus waarbij de volgende stappen worden doorlopen:

  • Er wordt een gat in het dak van de woning gezaagd op de plek waar de dakkapel moet komen.
  • Het bouwafval van het gezaagde gat moet worden afgevoerd
  • De dakkapel wordt geplaatst, bijvoorbeeld met een Hoeflon C10 mini hijskraan.
  • De dakkapel wordt afgemonteerd.
  • De dakkapel wordt helemaal nagelopen en opgeleverd

 

Het plaatsen van een dakkapel is zoals u ziet een klus die behoorlijk specialistisch is. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat u dit niet zelf wilt doen. Durft u bijvoorbeeld zelf het gat in uw huidige dak te zagen? Hoe krijgt u al het afval van het gezaagde gat naar beneden? We kunnen ons goed voorstellen dat u dit niet zelf wilt doen. In dit geval kunt u de experts van Hove Kranen inschakelen om u hierbij te helpen. Met een professionele mini hijskraan tillen we de dakkapel eenvoudig naar de juiste plaats. Desgewenst kunnen we het hele project uitvoeren van A tot Z. We zorgen dan ook dat het ontstane afval wordt afgevoerd. We kunnen hiervoor ook altijd gebruik maken van een van onze diverse partners waarmee wij veelvuldig samenwerken.

Dakkapel zelf plaatsen

Bent u zelf aannemer of gewoon erg handig? Dan kunt u uw dakkapel zelf plaatsen. Als u de kennis en ervaring voor het zelf plaatsen in huis heeft kunt u dit prima zelf doen. We kunnen ons goed voorstellen dat u niet dagelijks op deze hoogte bezig bent en dus geen mini hijskraan beschikbaar heeft. In dat geval kunt u bij ons ook een mini hijskraan lenen om de dakkapel te plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat de mini hijskraan op het juiste moment op het juiste adres is. Als u de klus heeft uitgevoerd halen we de mini hijskraan uiteraard ook weer op.

Kosten dakkapel plaatsen

De kosten voor het plaatsen van de dakkapel zijn geheel afhankelijk van uw specifieke situatie. Als u de dakkapel zelf gaat plaatsen en alleen bij ons de mini hijskraan huurt bent u minder geld kwijt dan wanneer u ons het volledige project laat uitvoeren. Denk er hierbij goed over na dat wanneer u het zelf doet u ook zelf het afval moet afvoeren en het gat moet zagen in uw dak. U kunt zelf bepalen of u de meerkosten van het volledig uit handen geven van het plaatsen van uw dakkapel het waard vindt. U kunt uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om een offerte op te vragen.

Dakkapel laten plaatsen door Hove Kranen

Bent u erover uit dat u uw dakkapel wilt laten plaatsen door Hove Kranen? Of heeft u een andere wens zoals het plaatsen van een jacuzzi? Neem dan contact met ons op. Wij maken vrijblijvend een offerte afhankelijk van uw situatie.

Bekijk hier alle mini hijskranen
dolly-en-minihijskraan

Dakkapel plaatsen? Huur een mini hijskraan.