Glaszuiger huren

Glaszuiger huren bij HOVE Kranen:

Glaswerk wordt in de meeste gevallen met de hand verplaatst. Echter is dit loodzwaar en brengt dit een behoorlijk risico op schade met zich mee. Een glaszuiger biedt in dit geval de uitkomst. Door het gebruik van de glaszuiger hoeven mensen het gewicht niet meer op zich te nemen waardoor er ook minder kans is op ongelukken en blessures. De glaszuiger kan in samenwerking met een glaslift of een Hoeflon C6 mini hijskraan het glas plaatsen. Een glaszuiger is in de meeste gevallen dus een onderdeel van de oplossing die wordt aangevuld met andere machines, en maakt het mogelijk om gemakkelijk, veilig en beschadigingsvrij glas te plaatsen zonder al te zware inspanningen. Bekijk hieronder ons assortiment aan kwalitatieve glaszuigers!

Hoeflon VL500 Glaszuiger

Glaszuiger vl500

✔ Maximale hijslast: 500kg met 3 zuigplaten
✔ Maximale hijslast: 250kg met 1 zuigplaat
✔ Eigen gewicht: 40kg (50kg met uitbreiding)

Meer informatie over de glaszuiger VL500 Huur direct de glaszuiger VL500

Glass-Maxx C600 Glaszuiger

C600

✔ Maximale hijslast: 600kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 300kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 30kg
_

Meer informatie over de glaszuiger C600 Huur direct de Glaszuiger C600

Glass-Maxx S600 Glaszuiger

Glass-Maxx S600

✔ Maximale hijslast: 600kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 400kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 50kg (70kg met uitbreiding)

Meer informatie over de glaszuiger S600 Huur direct de glaszuiger VL500

Glass-Maxx S800 Glaszuiger

✔ Maximale hijslast: 800kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 400kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 65kg (85kg met uitbreiding)

Meer informatie over de glaszuiger S800 Huur direct de glaszuiger S800

Glaszuiger huren voor optimaal gemak

Glaszuigers van Hove Kranen hebben een uiterst gebruiksvriendelijke eigenschap, de VL500 kan op afstand worden bestuurd. Zelfs op grote hoogte heeft u dan alle macht in handen. Aan de zuiger kunnen meer of minder zuignappen worden bevestigd zodat de glaszuiger elke vorm glas makkelijk op kan pakken. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u goed adviseren hoeveel zuignappen er voor uw glaszuiger nodig zijn voor welke ruit.

U kunt ervoor kiezen de klus uit handen te geven en een van onze specialisten in te huren of alleen de glaszuiger zelf te huren. De keuze ligt bij u. Onze machines en producten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van duidelijke handleidingen. In principe kunt u dus zelfstandig aan de slag. Mocht u toch nog vragen hebben of advies willen ontvangen kunt ons altijd contacteren. Of dit nu voor, tijdens of na uw klus is.

Glaslift huren

Op een veilige manier het glas hijsen doe je met een glaslift. De glaslift zorgt ervoor dat je een ruit of een schuifpui kan plaatsen of bijvoorbeeld panelen kunt monteren. De glaslift kan samen met de glaszuiger elke klus aan. De liften van Hove Kranen wordt gemonteerd op onze mini- hijskranen die in elke ruimte passen. Ondanks het kleine formaat heeft de hijskraan een grote hijskracht. De grote hijskracht van de hijskraan zorgt ervoor dat de glaslift veel draagkracht heeft. Een groot voordeel hiervan is dat de glaslift met zware ramen plekken kan bereiken waar een gewone kraan niet bij kan.

De kraan is makkelijk zelf te besturen door middel van de radiografische afstandsbediening. Daarbij is alle informatie van de kraan aangegeven zodat u ten alle tijden de klus veilig kan uitvoeren. Mocht u dan toch vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op voor meer informatie of advies. De glaslift kan opgehaald worden op locatie of deze kan bij u afgeleverd worden. Wilt u een glaslift huren maar geeft u de klus liever uit handen? Dan neemt een van onze specialisten de klus graag uit handen. Neem voor meer informatie of mogelijkheden contact met ons op. Onze specialisten kunnen dankzij hun ervaring en de glaslift van hoge kwaliteit, elk project naar een prachtig resultaat leiden.

Glaszuiger in actie op Schiphol

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring opgebouwd in het gebruik van glaszuigers, met diverse uitdagende opdrachten. Hove Kranen is in opdracht van Schiphol op de vluchthaven bezig geweest om met een Hoeflon C1 een ruit uit de gevel te halen. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de C1 mini hijskraan en daarnaast natuurlijk van een glaszuiger. Lees er hier meer over!

Onze andere diensten

Naast het verhuren van glaszuigers bij Hove Kranen verhuren we ook mini hijskranen en transport carriers. Kies uit verschillende types mini hijskranen die ideaal zijn voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast hoeft u met de Hoeflon TC1 Transport carrier nooit meer zware dingen te tillen. Dit model kan een capaciteit dragen van 1.200kg en is volledig elektrisch.

Ons assortiment bestaat uit vier glaszuigers. Wanneer u een glaszuiger wilt huren heeft u keuze uit de onderstaande vier glaszuigers:

  • Hoeflon VL500: unieke glaszuiger, gemakkelijk in gebruik door radiografische bediening
  • Glass-Maxx C600: compacte en flexibele glaszuiger: ideaal voor in krappe ruimtes
  • Glass-Maxx S600: veelzijdige glaszuiger door zijn verschillende opbouwmogelijkheden
  • Glass-Maxx S800: grote broer van de S600 met een hijscapaciteit tot 800kg

Vandaag nog een glaszuiger huren? Neem contact op!

Voor een aanvraag om een glaszuiger te huren, neemt u contact op met onze specialisten van HOVE Kranen. Onze specialisten kunnen u goed helpen en ook duidelijk advies geven voor het gebruiken van de glaszuiger  bij een project of een bijzondere uitdagingen. Snel een glaszuiger huren? Neem dan vrijblijvend contact op of bel ons op: +31 (0) 643 233 865. We helpen u graag verder!

Glaszuiger huren? Klik hier!

Afbeeldingen van de glaszuiger Hoeflon VL500

Informatie glaszuiger VL500

Maximale hijslast500kg met 3 zuigplaten
250kg met 1 zuigplaat
Afmetingen800x415x240mm (smal, 250 kg)
1630x415x240mm (breed, 500kg)
2070x415x240mm (extra breed, 500kg)
Oplader230 V
Kantelbereik90 graden
Eigengewicht40 kg
52 kg met uitbreiding
Accu12V
Afstandsbediening50m bereik
TransportkarVoor makkelijk én veilig transport
AfdekhoesMet handig opbergvak

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op!