Glaszuiger huren

HOVE Kranen: uw specialist in glaszuigers

Ontdek de kracht van de glaszuigers bij HOVE Kranen! Het verplaatsen van glaswerk kan een zware klus zijn die niet alleen vermoeiend is, maar ook risico’s op schade met zich meebrengt. Met onze glaszuigers wordt deze taak echter moeiteloos en veilig uitgevoerd. Door het gebruik van een glaszuiger hoeft u niet langer het gewicht van het glas te dragen, waardoor de kans op ongelukken en blessures aanzienlijk wordt verminderd. Onze glaszuigers werken perfect samen met een glaslift of een Hoeflon C6 mini hijskraan om het glas op de gewenste plek te krijgen.

Het huren van een glaszuiger bij HOVE Kranen is niet alleen een deel van de oplossing, maar ook de garantie voor gemak, veiligheid en het vermijden van schade. Ontdek ons assortiment aan hoogwaardige glaszuigers en maak het plaatsen van glaswerk een probleemloze en vlotte ervaring!

Hoeflon VL500 Glaszuiger

Glaszuiger vl500

✔ Maximale hijslast: 500kg met 3 zuigplaten
✔ Maximale hijslast: 250kg met 1 zuigplaat
✔ Eigen gewicht: 40kg (50kg met uitbreiding)

Meer informatie over de glaszuiger VL500 Huur direct de glaszuiger VL500

Glass-Maxx C600 Glaszuiger

C600

✔ Maximale hijslast: 600kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 300kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 30kg
_

Meer informatie over de glaszuiger C600 Huur direct de Glaszuiger C600

Glass-Maxx S600 Glaszuiger

Glass-Maxx S600

✔ Maximale hijslast: 600kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 400kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 50kg (70kg met uitbreiding)

Meer informatie over de glaszuiger S600 Huur direct de glaszuiger VL500

Glass-Maxx S800 Glaszuiger

Glaszuiger s800

✔ Maximale hijslast: 800kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 400kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 65kg (85kg met uitbreiding)

Meer informatie over de glaszuiger S800 Huur direct de glaszuiger S800

Glaszuiger huren voor optimaal gemak

Bij Hove Kranen bieden we glaszuigers aan met een zeer gebruiksvriendelijke eigenschap: de glaszuigers kunnen op afstand worden bediend. Zelfs op grote hoogte behoudt u alle controle. Aan de zuiger kunnen meer of minder zuignappen worden bevestigd zodat de glaszuiger moeiteloos elk type glas kan oppakken. Heeft u vragen hierover? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze deskundige specialisten helpen u graag verder en kunnen u dankzij hun jarenlange ervaring adviseren over het benodigde aantal zuignappen voor uw glaszuiger en het type glas dat u verplaatst.

U heeft de keuze om de klus uit te besteden aan een van onze specialisten of alleen de glaszuiger te huren. De beslissing ligt volledig bij u. Onze machines en producten zijn van topkwaliteit en worden geleverd met duidelijke handleidingen, waardoor u in principe zelfstandig aan de slag kunt. Mocht u echter toch nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan wij voor, tijdens en na uw klus altijd voor u klaar.

Vandaag nog een glaszuiger huren? Neem contact op!

Voor een aanvraag om een glaslift te huren, neemt u contact op met de specialisten van HOVE Kranen. Onze specialisten kunnen u goed helpen en ook duidelijk advies geven voor het gebruiken van de glaszuigers. Snel een glaslift huren? Neem dan vrijblijvend contact op of bel ons. We helpen u graag verder!

Huur een glaslift voor veilig hijsen van glaswerk

Voor het veilig hijsen van glaswerk biedt een glaslift uitkomst. Onze glaslift maakt het mogelijk om ramen, schuifpuien of panelen te plaatsen met maximale veiligheid en efficiëntie. In combinatie met onze glaszuigers kan elke klus worden geklaard. Onze liften worden gemonteerd op onze mini-hijskranen, die zelfs in beperkte ruimtes passen. Ondanks hun compacte formaat hebben deze kranen een indrukwekkende hijskracht, waardoor ze zelfs zware ramen op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen tillen.

Met de radiografische afstandsbediening is de kraan eenvoudig te bedienen, en alle benodigde informatie wordt duidelijk weergegeven, zodat u te allen tijde veilig kunt werken. Mocht u toch vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of advies. De glaslift kan worden opgehaald op locatie of bij u worden afgeleverd. Wilt u de klus liever uitbesteden? Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen. Dankzij hun expertise en de kwaliteit van onze glaslift kunnen zij elk project tot een prachtig resultaat brengen.

Ontdek onze andere diensten

Naast het verhuren van glaszuigers bieden wij bij Hove Kranen ook mini-hijskranen en transport carriers aan. Kies uit verschillende modellen mini hijskranen die ideaal zijn voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen. Met de Hoeflon TC1 Transport Carrier hoeft u nooit meer zware lasten te tillen. Dit model heeft een draagvermogen van 1.200 kg en werkt volledig elektrisch.

Ons assortiment bestaat uit vier glaszuigers. Wanneer u een glaszuiger wilt huren heeft u keuze uit de onderstaande vier glaszuigers:

  • Hoeflon VL500: unieke glaszuiger, gemakkelijk in gebruik door radiografische bediening
  • Glass-Maxx C600: compacte en flexibele glaszuiger: ideaal voor in krappe ruimtes
  • Glass-Maxx S600: veelzijdige glaszuiger door zijn verschillende opbouwmogelijkheden
  • Glass-Maxx S800: grote broer van de S600 met een hijscapaciteit tot 800kg

Vandaag nog een glaszuiger huren? Neem contact op!

Voor een aanvraag om een glaszuiger te huren, neemt u contact op met onze specialisten van HOVE Kranen. Onze specialisten kunnen u goed helpen en ook duidelijk advies geven voor het gebruiken van de glaszuiger  bij een project of een bijzondere uitdagingen. Snel een glaszuiger huren? Neem dan vrijblijvend contact op of bel ons op: +31 (0) 643 233 865. We helpen u graag verder!

Glaszuiger huren? Klik hier!

Een greep uit onze glaslift projecten

Plaatsen van een ronde wand

We hebben een mooie klus gedaan voor IGS, namelijk het plaatsen van een ronde wand. Om dit project tot een […]

Hove Kranen op Schiphol

We zijn in Schiphol geweest met onze Hoeflon C1 om een ruit uit de gevel te halen. Hierbij hebben wij […]

Spiegelpanelen plaatsen Boijmans van Beuningen

  Bij het nieuwbouw depot Boijmans van Beuningen zijn wij bezig om in opdracht van Sorba de ruim 1500 spiegel […]

Afbeeldingen van de glaszuiger Hoeflon VL500