Glaszuiger huren

De glaszuiger van HOVE Kranen:

Hoeflon VL500 Glaszuiger

Glaszuiger huren

✔ Maximale hijslast: 500kg met 3 zuigplaten
✔ Maximale hijslast: 250kg met 1 zuigplaat
✔ Eigen gewicht: 40kg (50kg met uitbreiding)
✔ Kantelbereik: 90 graden

Meer informatie over de glaszuiger VL500 Direct de glaszuiger VL500 huren

Glass-Maxx C600 Glaszuiger

Glaszuiger C600

✔ Maximale hijslast: 600kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 300kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 30kg

Meer informatie over de glaszuiger C600 Direct de glaszuiger C600 huren

Glass-Maxx S600 Glaszuiger

Glass-Maxx S600

✔ Maximale hijslast: 600kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 400kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 50kg (70kg met uitbreiding)

Meer informatie over de glaszuiger S600 Direct de glaszuiger VL500 huren

Glass-Maxx S800 Glaszuiger

Glaszuiger S800

✔ Maximale hijslast: 800kg bij maximale configuratie
✔ Maximale hijslast: 400kg bij minimale configuratie
✔ Eigen gewicht: 65kg (85kg met uitbreiding)

Meer informatie over de glaszuiger S800 Direct de glaszuiger S800 huren

Glaszuiger in combinatie met glaslift voor alle klussen

U kunt ervoor kiezen om een glaslift te huren bij Hove Kranen. Onze glaslift is uitermate geschikt voor in de kleine ruimtes, doordat deze gemonteerd wordt op onze minikranen die in elke ruimte passen. Deze mini kranen hebben ondanks hun kleine format een grote hijskracht waardoor de glaslift veel draagkracht heeft. Op deze manier kan de glaslift plekken bereiken waar een gewone kraan niet bij kan, terwijl u zware ramen kunt vervoeren. Dit is dus ideaal voor klussen die binnenin een huis of pand moeten gebeuren. Wanneer u toch liever een specialist de kraan laat bedienen is dit mogelijk bij Hove Kranen. Daarnaast kunt u bij ons ook een glaszuiger huren, deze vult de glaslift aan zodat u elke klus aankunt. Onze glasliften hebben al veel haast onmogelijke klussen doorstaan. Onze specialisten kunnen dankzij hun ervaring en de glaslift van hoge kwaliteit, elk project tot een prachtig resultaat leiden.

Glaslift huren met of zonder projectuitvoering

U kunt er dus voor kiezen om de glaslift zelf te besturen, of dat u hierbij een specialist inschakelt. De kraan is makkelijk zelf te besturen door middel van de radiografische afstandsbediening. Hierop vindt u alle informatie over de kraan en zo kunt u te allen tijde de klus veilig uitvoeren. U kunt de glaslift zelf op komen of wij kunnen deze naar u toe brengen. Als u de glaszuiger en glaslift zelf wil besturen kunt u gerust advies en informatie vragen aan onze specialisten. Zij geven u alle informatie over het gebruik van een glaslift en de zuiger waardoor u zelf aan de slag kunt. Een glaslift huren bij Hove Kranen garandeert dat u alle vragen kunt stellen en dat uw klus met professionele materialen wordt uitgevoerd.

Glaszuiger voor ultiem gemak

Onze specialisten nemen met veel liefde het werk uit handen. Zij hebben veel ervaring met allerlei projecten waarbij glaszuigers nodig zijn. De glaszuigers van Hove Kranen hebben een unieke eigenschap voor het gemakkelijk verplaatsen van ruiten. De VL500 kan namelijk op afstand worden bediend, zo heeft u zelfs op grote hoogte alle macht in handen. U kunt ook meer of minder zuignappen aan de zuiger vast maken, zodat de glaszuiger elke vorm glas gemakkelijk op kan pakken. Onze medewerkers weten door hun ervaring precies hoeveel zuigers er nodig zijn voor welke ruit, gebaseerd op grootte en gewicht. Alleen de glaszuiger huren? Ook dan kunt u bij Hove Kranen terecht. De keuze is dus volledig aan u. In beide gevallen kunt u terecht bij Hove kranen voor uw glaszuiger wensen.

Voordelen van een glaszuiger

Veelal wordt glaswerk nog met de hand verplaatst. Naast dat dit loodzwaar is bij een bijvoorbeeld een flink raam is er ook een behoorlijk risico op schade. Een glaszuiger biedt dan uitkomst. met een glaszuiger hoeft het gewicht niet meer door mensen gedragen te worden. De glaszuiger neemt het gewicht op zich en met behulp van bijvoorbeeld een glaslift of een Hoeflon C6 mini hijskraan kan u het glas plaatsen. Een glaszuiger is dus altijd onderdeel van de oplossing en wordt aangevuld met andere machines. Omdat u niet iedere dag een glaszuiger nodig heeft is een glaszuiger huren dus ook een goede optie.

Onze andere diensten

Naast het verhuren van glaszuigers bij Hove Kranen verhuren we ook mini hijskranen en de transport carrier. Er zijn verschillende types mini hijskranen die allemaal bepaalde capaciteit aan gewicht kunnen dragen. Met de Hoeflon TC1 Transport carrier hoeft u nooit meer zware dingen te tillen. Dit model kan een capaciteit dragen van 1.200kg en is volledig elektrisch. Naast deze twee diensten bieden we ook verschillende soorten glaszuigers aan:

Glaszuiger huren bij Hove Kranen

Bij Hove Kranen kunt u al uw projecten met een mini kraan of glaslift en glaszuiger uitbesteden, maar wanneer u zelf aan de slag wilt is dit net zo goed mogelijk. U kunt onze medewerkers op elk moment voor, tijdens en na uw klus contacteren. Zij staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft en adviseren u persoonlijk over uw klus. Doordat al onze machines en producten zoals een glaszuiger van hoge kwaliteit zijn en voorzien zijn van duidelijke handleidingen kunt u zelfstandig aan de slag. Daarnaast betekent een glaszuiger huren bij Hove Kranen, dat u altijd kunt bellen voor vrijblijvend advies.

Glaszuiger huren?

Afbeeldingen van de glaszuiger Hoeflon VL500

Informatie glaszuiger VL500

Maximale hijslast500kg met 3 zuigplaten
250kg met 1 zuigplaat
Afmetingen800x415x240mm (smal, 250 kg)
1630x415x240mm (breed, 500kg)
2070x415x240mm (extra breed, 500kg)
Oplader230 V
Kantelbereik90 graden
Eigengewicht40 kg
52 kg met uitbreiding
Accu12V
Afstandsbediening50m bereik
TransportkarVoor makkelijk én veilig transport
AfdekhoesMet handig opbergvak

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!

1
Fijn dat u onze site bezoekt. Mocht u vragen hebben kunt u deze hier stellen door op de groene pijl te klikken. Wij antwoorden zo snel mogelijk!
Powered by