Jacuzzi plaatsen

Jacuzzi plaatsen

Het plaatsen van een Jacuzzi kan een ingewikkelde klus zijn. Zo is het handig om een stevige ondergrond te hebben zodat er weinig kans is op verzakking. Daarnaast dien je de juiste stroomaansluitingen te hebben op de plek waar je de jacuzzi gaat plaatsen. Is dat allemaal op orde? Dan is het tijd om de jacuzzi op zijn plek te zetten.

Jacuzzi plaatsen met een minihijskraan

Het gebeurt vaak dat een Jacuzzi in een tuin geplaatst wordt. Dit brengt de nodige obstakels met zich mee. Zo is een tuin vaak omringd door een heg of schutting. Dat maakt het jacuzzi plaatsen lastig. Daarnaast kan de tuin ook aan een smalle steeg liggen. In de praktijk wordt daarom in de meeste gevallen een hijskraan of minihijskraan gebruikt voor deze klus. De jacuzzi kan dan eenvoudig aan de minihijskraan verbonden worden en vervolgens over het huis of over de schutting getild worden.

Bekijk ons aanbod

Jacuzzi over een schutting of heg tillen

Als de jacuzzi alleen over een schutting of heg getild hoeft te worden dan is over het algemeen een kleinere minihijskraan voldoende. Het plaatsen van de jacuzzi in de tuin is dan bijvoorbeeld te doen door middel van een Hoeflon C1 minihijskraan. Daarbij kan dan een transport carrier gebruikt worden om de jacuzzi op zijn plek te zetten. U kunt er in dit geval voor kiezen om zelf de jacuzzi te plaatsen, maar u kunt dit ook aan Hove Kranen uitbesteden. In dat geval geeft u ons de opdracht tot het plaatsen van uw jacuzzi. Wij regelen dan de minihijskraan en zetten de jacuzzi voor u op zijn plek.

Jacuzzi over een huis tillen

Als u in een rijtjeshuis woont en uw huis toevallig in het midden zit dan kan het zijn dat het niet mogelijk is de jacuzzi via de tuin in huis te plaatsen. In dat geval moet de jacuzzi over het huis heen getild worden. De hoogte van het huis maakt het uitdagender om de jacuzzi dan te plaatsen. In dat geval heeft u een minihijskraan nodig die net dat stukje hoger kan. Hove Kranen biedt in dat geval De Hoeflon C6 en de Hoeflon C10. Ook hierbij kunnen wij desgewenst het volledige plaatsen van de jacuzzi uitvoeren. U hoeft dan niet zelf met de minihijskraan aan het werk maar laat dit aan ons over.

Wat kost een kraan huren voor jacuzzi?

De kosten van het huren van een mini hijskraan zijn per project verschillend en uiteraard afhankelijk van de grootte van de klus. Denk hierbij aan het type hijskraan dat benodigd is, en de duur van het project.  Voor een prijsopgave van het huren van een kraan voor het verplaatsen van de jacuzzi is het verstandig om contact op te nemen met een van onze specialisten. Onze specialisten kunnen u uitstekend helpen en ook duidelijk advies geven voor het gebruiken van de hijskraan bij elk project of bijzondere uitdagingen.

Overige toepassingen

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen waarmee een minihijskraan u zou kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan:

het plaatsen van glas of ramen;
het plaatsen van een dakkapel.

Jacuzzi plaatsen met mini hijskraan

Jacuzzi plaatsen? Huur een mini hijskraan.