Hoeflon C1 huren

Wilt u een mini hijskraan huren voor een kleine klus? Dan raden wij u aan om voor de Hoeflon C1 te gaan; de kleinste krachtpatser uit de minikranen serie van Hoeflon. Dit model is zeer compact en is door zijn afmeting en gewicht ideaal voor hijswerk in binnenruimtes op de meest onbereikbare plaatsen. Een dak, kelder, verdiepingsvloer of een ruimte met een beperkte toegangsweg is voor de C1e geen enkel probleem. Maar onderschat de kracht van de Hoeflon C1 niet: hij kan, ondanks zijn compactheid, wel 550 kg hijsen en vervoeren.

De Hoeflon C1: klein maar krachtig

Wat maakt de mini hijskraan Hoeflon C1 uniek? Met name zijn kleine uitvoering. Hij is slechts 70 cm breed, waardoor hij met gemak door deuren en nauwe doorgangen rijdt. Deze compactkraan past zelfs in de lift, waardoor het mogelijk is om hijswerk op verdiepingsvloeren of zelfs op het dak met deze kraan uit te voeren. De Hoeflon C1 is ideaal voor bouwprojecten binnenshuis, om klussen te klaren op lastig bereikbare plaatsen of om zware materialen te tillen in smalle ruimtes.

Daarnaast is de Hoeflon C1 100% elektrisch aangedreven. Dat maakt hem extra geschikt om in te zetten in binnenruimtes, omdat er geen eventueel vervuilende gassen worden uitgestoten of onaangename dieselgeur wordt verspreid. Bovendien is de elektrische aandrijving nagenoeg geruisloos en hebben de lithiumbatterijen een grote accucapaciteit.

Optimale veiligheid op de werkplek met de C1e Minihijskraan

De radiografische afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Alles wat de kraan waarneemt, wordt vertaald en weergegeven op de display van de afstandsbediening. Zo weet je op ieder moment op hoeveel procent hijscapaciteit de machine draait, welke giekhoek en bijvoorbeeld de massa aan de haak. Optimale veiligheid op de werkplek is hiermee gegarandeerd.

Capaciteit550kg
Max. hijshoogte 5,6 meter en zonder opties 4,4m
Giekvlucht4,6m en zonder opties 3,3m
Accuaandrijving24V
BedieningAfstandsbediening; proportioneel rijden en hijsen
1e versnelling0,5km/h
2e versnelling1,1km/h
Totaal gewicht960kg en met opties 1060kg
Hydraulisch zwenkbereik136 graden
HijslastindicatorBij overbelasting 90% / 100%
VeiligheidCE markering
Voeding230 V/24 V
Versteldeel30 graden instelbaar
Hijslier460kg
Rupsbandennon-marking
Rijplaten2,0x0,8m
Opbergkoffer0,5mx0,3mx0,3m
Handarm30 graden (omhoog/omlaag)
WerkverlichtingLED

Afbeeldingen van de Hoeflon C1

C1 huren? Neem contact op!

De voordelen van de Hoeflon C1 op een rij

De Hoeflon C1 is door zijn compacte formaat en elektrische accuaandrijving uitermate geschikt voor klussen binnenshuis. Maar deze mini hijskraan heeft nog meer voordelen die hem onderscheiden van andere kranen:

  • Hoge hijscapaciteit: de kraan kan 4,4 meter hoog hijsen, en met een verlengdeel wordt de maximale hijshoogte maar liefst 5,6 meter;
  • De rupsbanden die u kunt toevoegen aan deze kraan zijn ideaal voor rijden op ongelijke en ruwe oppervlakken, maar laten geen sporen of schade achter op afgewerkte vloeren (extra handig als u binnenhuis werk moet verrichten!);
  • De besturing is zeer eenvoudig en gaat volledig via een radiografische afstandsbediening, waardoor u uw volle aandacht kunt richten op het hijswerk en het in positie brengen van zware materialen;
  • De Hoeflon minihijskranen zijn zo klein dat ze met gemak te vervoeren zijn in een aanhangwagen of bestelbus.
  • De kraan beschikt over twee versnellingen.
  • De stempelpoten van de kraan zijn verdraaibaar, zo creëer je altijd een optimale stabiele positie.

Hoeflon C1 huren bij Hove Kranen

Bij Hove Kranen huurt u eenvoudig en betaalbaar een Hoeflon mini hijskraan. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in mini hijskranen. Onze specialisten hebben daardoor ruime vakkennis in huis om u bij elke hijsklus bij te staan met raad en daad. We voorzien u graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw specifieke situatie.

De Hoeflon C1 is met name geschikt voor minder zwaarwichtige klussen, zoals inpandig hijswerk en glas plaatsen (met behulp van een glaszuiger). Maar deze mini hijskraan kan u ook van dienst zijn als u bijvoorbeeld een jacuzzi wilt plaatsen in uw tuin of om stalen balken in positie te brengen.

Het is bij ons mogelijk om de Hoeflon C1 compactkraan te huren en zelf het hijswerk te verrichten. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor advies, zowel voor, tijdens als na uw klus. Maar onze specialisten kunnen u ook het hijswerk uit handen nemen. Dan weet u zeker dat de Hoeflon C1 mini hijskraan correct en effectief gebruikt wordt. Uw hijsklus uitbesteden? Hove Kranen staat voor u klaar.

Zoekt u een mini hijskraan met een hogere hijscapaciteit? Kijk dan eens naar de Hoeflon C6Hoeflon C10 of de Hoeflon C30, de drie andere compactkranen van Hoeflon die wij te huur aanbieden.

C1 huren? Neem contact op!

Onze Hoeflon C1 projecten

Punter inhuizen openbare bibliotheek Rotterdam

Bij de openbare Bibliotheek Rotterdam zijn wij bezig geweest om in opdracht van Kunstwacht een punter in te huizen. Het […]

Hove Kranen op Schiphol

We zijn in Schiphol geweest met onze Hoeflon C1 om een ruit uit de gevel te halen. Hierbij hebben wij […]

Plaatsen van een ronde wand

We hebben een mooie klus gedaan voor IGS, namelijk het plaatsen van een ronde wand. Om dit project tot een […]

Werken met mini hijskranen in krappe ruimtes

Als je op zoek bent naar optimale efficiëntie bij werkzaamheden in krappe ruimtes, dan is het huren van een mini [...]

Een Hoeflon C1 huren? Neem gerust contact met ons op!