Hoeflon C6 huren

Zoekt u een minihijskraan die elke klus gemakkelijk klaart? Dan hebt u aan de Hoeflon C6 een goede. Deze compactkraan heeft een enorme hijskracht van wel 3000 kg en bereikt zonder moeilijkheden binnenruimtes.

De Hoeflon C6: lichtgewicht met grote kracht

Wat maakt de Hoeflon C6 uniek? Zijn grote hijscapaciteit van 3000 kg gecombineerd met een relatief laag eigen gewicht. Daardoor heeft hij een lage vloerbelasting. Bovendien is de Hoeflon C6 in staat om meer dan zijn eigen gewicht te heffen: de kraan weegt zelf ‘maar’ 2650 kg. Deze handige eigenschap kunt u bijvoorbeeld inzetten als u een kraan in een kelder of bouwput wilt laten zakken.

Daarnaast is deze minihijskraan maar 75 cm breed, waardoor u hem met gemak door deuropeningen en smalle doorgangen heen rijdt. De Hoeflon C6 is dus ook zeer geschikt voor hijswerk in binnenruimtes en het tillen van zware materialen op moeilijk bereikbare plekken.

Capaciteit3000kg
Max. vlucht incl. optie jib13,7m x 210kg
Max. hijshoogte 11,5m en met opties 17 m
Afmetingen lxbxh2,9mx0,75mx1,82m
Afmetingen incl. lier en jib3,14mx0,75mx1,95m
Totaal gewicht2650kg en 2850kg incl. opties
Lier1000kg, 2000kg en 3000kg
Mastsysteemcilinder en ketting systeem
Giekhoek-5 – 83 graden
Zwenkbereik360 graden
Rijsysteemop afstandsbediening 1e versnelling: 1,1km/h 2e versnelling: 2,2km/h
Motor Yanmar 3 cilinder 1500 omw/min
Hellingshoek 20 graden
Bodemdruk0,79kg/cm2
Electromotor230v
Fly jib lengte4,3 meter
Hijslier1000kg, 2000kg, 3000kg
Verlengdeel
30 graden instelbaar
Stempelpotenpositie meetwaarden voor traploze verdraaibare stempels
Tracksnon marking
Verlichtingwerklamp op giek en jib
Opbergkofferextra opbergkoffer
Toerenregelaar900 tot 1.700 rpm

Afbeeldingen van de Hoeflon C6

Hoeflon C6 in actie

De voordelen van de Hoeflon C6 op een rij

De Hoeflon C6 is ideaal als u een minihijskraan nodig hebt die meer dan zijn eigen gewicht kan heffen. Maar hij heeft nog meer voordelen:

  • De maximale hijshoogte van de Hoeflon C6 is maar liefst 17 meter (en zonder jib alsnog een indrukwekkende 11,5 meter);
  • Door de rupsbanden rijdt de kraan met gemak op ongelijke en ruwe oppervlakken, maar de banden laten ook geen sporen of schade achter op afgewerkte vloeren (een handige eigenschap als u hijswerk binnenshuis moet uitvoeren!);
  • De kraan beschikt over twee versnellingen;
  • De kraan is volledig op afstand bestuurbaar, waardoor de machinist zijn volledige aandacht kan richten op het hijswerk;
  • Op het scherm van de radiografische afstandsbediening kunt u op elk moment exact zien wat de status is van de kraan;
  • De kraan kan zowel met een elektrische accu als met diesel aangedreven worden.

 

Hoeflon C6 huren bij Hove Kranen

Wilt u de Hoeflon C6 minihijskraan huren? Dan bent u bij Hove Kranen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in minihijskranen en helpen u graag om ook uw hijsklus tot een succesvol einde te brengen. Onze specialisten voorzien u graag van advies over het gebruik van de Hoeflon C6.

U kunt deze minihijskraan bij ons huren en het hijswerk zelf uitvoeren. Dan staan wij zowel voor, tijdens als na uw klus voor u klaar met advies op maat. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw hijsklus uit te besteden aan ons. Door onze jarenlange ervaring in het werken met minihijskranen is geen klus ons te gek. Van industriële verhuizingen tot machines plaatsen en van glas plaatsen met behulp van een glaszuiger tot jacuzzi’s plaatsen, wij hebben er ervaring mee.

Hebt u een lichtere hijsklus? Dan kunt u wellicht al uit de voeten met de Hoeflon C1. Maar wij hebben ook zwaargewichten te huur in ons assortiment: de Hoeflon C10 en de Hoeflon C30, twee krachtpatsers onder de minihijskranen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen met de vraag welke minihijskraan de beste keuze is voor uw project. Voor elke hijsklus hebben wij de perfecte kraan in huis.

Een Hoeflon C6 huren? Neem gerust contact met ons op!