Compact kraan machinist

WAT DOET EEN KRAANMACHINIST?

Als compact kraan machinist bij Hove Kranen ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt bedienen van onze compact kranen bij diverse hijswerkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen en afbreken van de kraan, het uitvoeren van hijswerkzaamheden volgens de planning en het waarborgen van de veiligheid op de werklocatie. Je werkt nauw samen met collega’s en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat de hijsklussen soepel en volgens de gestelde eisen verlopen.

OVER ONS EN KRAANVERHUUR

Hove Kranen is een vooraanstaande speler in de kranenbranche, met een jarenlange ervaring en een solide reputatie. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe hijswerkzaamheden op uitdagende locaties. Veiligheid en vakmanschap zijn bij ons van het allergrootste belang. Ons deskundige team werkt met de nieuwste apparatuur en volgt regelmatig trainingen en cursussen om up-to-date te blijven met de laatste technieken en veiligheidsnormen.

Bij Hove Kranen hechten we veel waarde aan samenwerking en open communicatie, en we stimuleren een positieve werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen om je carrière verder te ontwikkelen.

Als compact kraan machinist bij Hove Kranen krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten met toonaangevende opdrachtgevers. Je maakt deel uit van een hecht team dat zich inzet voor het leveren van kwaliteit en innovatie in de kranenindustrie.

SOLLICITEREN? DAT KAN OOK VIA WHATSAPP!

Hoeflon C10e kraan
Ben jij in het bezit van een groot rijbewijs?(Vereist)
Heb je al ervaring met een mini kraan?(Vereist)
Ben je in het bezit van een hijsbewijs?(Vereist)
Per wanneer kun je beginnen?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.