Hoeflon Minihijskraan huren?

Ontdek de Hoeflon Minihijskranen: compact, krachtig en overal inzetbaar

Hoeflon, dé specialist in minihijskranen die overal komen waar anderen niet kunnen. Onze minihijskranen zijn niet alleen supercompact en makkelijk te transporteren, maar ook buitengewoon krachtig. Of het nu gaat om binnenshuis of buitenshuis hijsactiviteiten, onze Hoeflon compactkranen brengen de kracht van hijsen naar elke gewenste locatie.

Hoeflon C30


 Capaciteit: 9000kg
 Max. hijshoogte: 14,5m en met opties 22m
 Totaal gewicht: 5600kg en 8700kg incl. opties
Zwenkbereik: 360 graden

Hoeflon C30 huren
Hoeflon C10 mini hijskraan

 Capaciteit: 4000kg
 Max. hijshoogte: 16,3m en met opties 22m
 Totaal gewicht: 4400kg en 4700kg incl. opties
Zwenkbereik: 360 graden

Hoeflon C10 huren
Mini hijskraan hoeflon C6

✔ Capaciteit: 3000kg
✔ Max. hijshoogte: 11,5m en met opties 17m
✔ Totaal gewicht: 2650kg en 2850kg incl. opties
✔ Zwenkbereik: 360 graden

Hoeflon C6 huren
Hoeflon C10 mini hijskraan


 Capaciteit: 550kg
 Max. hijshoogte: 5,6 meter en zonder opties 4,4m
 Totaal gewicht: 960kg en 1060kg incl. opties
Zwenkbereik: 136 graden

Hoeflon C1 huren
Glaszuiger VL500

 Maximale hijslast: 500kg met 3 zuigplaten
 Maximale hijslast: 250kg met 1 zuigplaat
 Eigen gewicht: 40kg (50kg met uitbreiding)

Hoeflon VL500 huren
Hoeflon TC1 Transportcarrier

 Capaciteit: 1.200kg
 Afmetingen (lxbxh): 1450x800x420mm
 Aandrijving: Elektrisch
 Max. snelheid: 2,2km/h

Meer informatie

HOVE Kranen: uw specialist in Hoeflon mini hijskranen

U kunt bij HOVE Kranen kiezen voor de volledige uitvoering van uw project of alleen het huren van een compacte Hoeflon kraan. Bij ons kunt u vertrouwen op precisie bij de uitvoering van uw project. Als u zelfstandig een Hoeflon mini hijskraan wilt huren, kunnen onze medewerkers u adviseren over hoe u deze het beste kunt gebruiken. Onze Hoeflon kranen zijn van hoge kwaliteit, wat zorgt voor nauwkeurigheid tijdens de werkzaamheden.

Ons assortiment bestaat uit vier mini hijskranen van het merk Hoeflon:

  • De Hoeflon C30: geschikt voor zware klussen met een draagcapaciteit van wel 9000 kilo.
  • De Hoeflon C10: heeft een hijshoogte van 21 meter en tilt daarmee 4000 kilo.
  • De Hoeflon C6: geschikt voor klussen waarbij een hijshoogte van 17 meter nodig is. Met de C6 tilt u maximaal 3000 kilo.
  • De Hoeflon C1: heeft een hijshoogte tot 5,5 meter en tilt tot 550 kilo.

 

Voor elke klus is er wel een mini hijskraan geschikt, zoals het plaatsen van een jacuzzi, glas of dakkapel. Onze mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik en snel wendbaar. Op onze assortimentspagina kunt u gemakkelijk de aanvraag doen om een mini hijskraan te huren. U kunt ook direct contact opnemen met een specialist. Bel ons op: +31 (0) 643 233 865

De Hoeflon mini kraan is gemakkelijk in gebruik

Al onze Hoeflon mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik en snel wendbaar, en daarom voor iedereen toegankelijk. De kranen zijn voorzien van een radiografische afstandsbediening, die eenvoudig te bedienen zijn. Op de afstandsbediening staat alle informatie die nodig is om de mini kraan veilig te besturen. De bestuurder is zo te allen tijde op de hoogte van de hijscapaciteit, het gewicht en nog veel meer. Laat u zich daarnaast niet misleiden door de hijskracht van de minihijskranen. Ze zijn smal en compact en passen daarom door elke deur, zodat u er gemakkelijk gebruik van kunt maken. De hijskracht van een mini kraan is echter van groot formaat zodat u zware objecten uit nauwe ruimtes makkelijk kunt tillen. Een compact kraan kan dus ondersteunen bij veel verschillende klussen!

Een mini kraan huren bij HOVE Kranen betekent daarnaast dat wanneer u voor, tijdens of na de klus nog vragen heeft, u altijd contact op kunt nemen. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u altijd verder helpen door hun ruime ervaring met de inzet van de hijskranen voor alle mogelijke taken en klussen.

Hoeflon huren doet u bij HOVE Kranen

Bij HOVE Kranen staan we bekend om ons brede assortiment aan mini hijskranen van hoge kwaliteit. Ons team van experts voert indien nodig de werkzaamheden met veel passie voor u uit, zodat u er geen omkijken naar heeft. Of u nu op zoek bent naar de perfecte mini hijskraan om te huren of naar onze volledige service, bij HOVE Kranen bent u aan het juiste adres om moeiteloos uw project tot een succes te maken! Met onze minihijskranen in topconditie, jarenlange ervaring en bewezen successen zijn wij de perfecte partner voor uw project. Wilt u weten wat onze mini hijskranen in staat zijn? Bekijk dan onze eerder uitgevoerde projecten op de projectenpagina. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave. Wij helpen u het project van A tot Z door en zijn bereid u overal mee te helpen.

Mini hijskraan Hoeflon C10
Mini hijskraan huren
Twee Hoeflon C6 Compactkranen naast elkaar
Hove kranen levert een hoeflon minihijskraan

Waarom kiezen voor Hoeflon bij Hove Kranen:

DOOR HET HELE LAND

HOVE Kranen voert projecten uit in het hele land. Benieuwd wat de kosten zijn voor een project met een van de minihijskranen van Hoeflon? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

STERK IN KLEINE RUIMTES

De minihijskranen van Hoeflon kunnen bij transport erg compact gemaakt worden zodat ze door iedere deur passen. Daarmee kan de kraan in praktisch iedere ruimte gebruikt worden.

COMPETITIEVE PRIJZEN

Als specialist in minihijskranen bieden we onze werkzaamheden aan voor competitieve prijzen. Zo kunt u uw hijsklus uit laten voeren voor een toegankelijke prijs.

STERKE MINIHIJSKRANEN

De minihijskranen van Hoeflon zijn compact van omvang, maar zijn in staat tot 9.000 kilogram verticaal te verplaatsen. Daarmee zijn maar weinig klussen te gek voor de Hoeflon hijskranen!

Wij werken voor

Schiphol logo
BAM logo
Mammoet logo
Vanderlande logo

Mini hijskraan huren? Neem gerust contact met ons op!