Industriële verhuizing

De inboedel van uw fabriek of werkplaats is waarschijnlijk van flinke waarde. Als u dan ook besluit te verhuizen dan wilt u dat dit zorgvuldig verloopt. Bij zo’n industriële verhuizing komt nogal wat kijken. Bij Hove Kranen kunnen we u goed helpen met uw industriële verhuizing. Uiteraard nemen we uw industriële verhuizing heel erg serieus. We zijn pas tevreden wanneer uw zware machines veilig van A naar B verplaatst zijn. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe wij u bij het verplaatsen van zware machines kunnen helpen.

Redenen voor industriële verhuizing

U kunt verschillende redenen hebben voor een industriële verhuizing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Bedrijfsverhuizing
  • Productielijn verbeteren
  • Extra machines toevoegen of weghalen
  • Machinetransport of machineverplaatsing
  • Boottransport met kraan
  • Of een andersoortig speciaal transport

Het is uiteraard mogelijk dat er een volledige bedrijfsverhuizing plaats moet vinden. In zo’n geval kan een industriële verhuizing hier een onderdeel van uitmaken Als u een nieuwe fabriek opent bijvoorbeeld. Wat de reden voor uw industriële verhuizing ook is, Hove Kranen is de ideale partner voor ondersteuning hierbij. Wij bieden een grote variëteit aan verhuismaterieel zoals hijskranen, transport carriers, glaszuigers en shovels waarmee we uw machineverhuizing succesvol kunnen uitvoeren. Uiteraard met het doel om de continuïteit van uw organisatie zo min mogelijk te verstoren.

Bekijk hier ons aanbod!

Soorten industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen zijn er in alle soorten en maten en Hove Kranen kan u helpen bij iedere variant. Het is niet zo dat wij een volledige industriële verhuizing voor u uitvoeren. Wij kunnen u echter uitermate goed helpen met het verplaatsen van zware objecten en machines. Binnen de industriële verhuizingen zijn er veel verschillende varianten. Zo kan bij een industriële verhuizing een volledige fabrieksinrichting verhuisd moeten worden, maar kan ook alleen een productielijn in een bestaande fabriek worden uitgebreid, of gaat het om het verplaatsen van kostbare, kwetsbare machines.

Daarnaast is een bedrijfsverhuizing soms ook een industriële verhuizing wanneer er grote machines bij gemoeid zijn die verhuisd moeten worden.

Machineverplaatsing

Machineverplaatsing is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van uw industriële verhuizing. Bij Hove kranen hebben we veel ervaring met machines verplaatsen. Wij leveren de juiste hijskraan of mini hijskraan voor uw klus. Afhankelijk van het gewicht van de te verplaatsen machines bepalen we wat voor kraan er nodig is.

Naast dat we de hijskraan leveren begrijpen we goed dat u niet zelf aan de slag wilt met machineverplaatsing. Om die reden kunnen we ook het hele verplaatsen van machines voor u uit handen nemen. We zorgen dan dat uw machine of productielijn schadevrij op zijn nieuwe plek komt en zorgen ervoor dat de verplaatsingen zo snel en efficiënt mogelijk gebeuren.

Overige verhuizingen

Naast industriële verhuizingen, verzorgen wij nog veel meer transportprojecten. Ook bij andere verhuizingen kan Hove Kranen u dus helpen. Wanneer u bijvoorbeeld bij een nieuwe woning een dakkapel plaatst, glas plaatst of een jacuzzi plaatst. Ook dan kan een mini hijskraan van Hove kranen u helpen om de klus te klaren. U kunt er altijd voor kiezen om alleen een mini hijskraan te huren of om de volledige klus bij ons neer te leggen. Bij Hove Kranen is geen klus te gek. Dankzij onze medewerkers die elke klus met passie aanpakken en onze mini kranen, glasliften en glaszuigers van hoge kwaliteit, is het resultaat altijd geheel naar wens van onze klanten. Benieuwd naar onze eerdere opdrachten? Bekijk hier een aantal projecten die met veel plezier door ons zijn uitgevoerd!

Hove kranen voor al uw industriële verhuizingen

Bij Hove kranen hebben we al geholpen bij veel industriële verhuizingen. Onze specialisten werken altijd met professioneel gereedschap en met kranen van hoge kwaliteit. Ook kunnen onze minihijskranen door elke standaard deurpost. Hiermee kunnen we machines verplaatsen op onhandige plaatsen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Mini hijskraan huren? Klik hier!

Industriële verhuizing of bedrijfsverhuizing op de planning staan? Neem contact met ons op.