Glas plaatsen

Glas laten plaatsen door Hove kranen

Glaszuiger met glasplaat buiten

Glas plaatsen met het juiste materiaal

Als u glas wilt laten plaatsen heeft u uiteraard het juiste materiaal nodig. Bij Hove Kranen bent u in dat geval aan het juiste adres. We hebben diverse mini hijskranen in ons assortiment waaronder onze eigen glaslift. Daarnaast beschikken wij ook over een Hoeflon glaszuiger (VL500). De glaszuiger monteren we op onze eigen glaslift. Vervolgens wordt het glaswerk vastgezogen aan het glaszuiger. Middels de glaslift zorgen we vervolgens dat het glas op de juiste plaats komt. Mocht u met de glaslift niet uit de voeten kunnen omdat het glas hoger geplaatst gaat worden. Dan kunt u altijd ook een mini hijskraan in combinatie met de glaszuiger gebruiken om op de juiste plek te komen. Denk bijvoorbeeld aan onze Hoeflon C6 mini hijskraan.

Bekijk het assortiment

Hoewel de glaszuiger niet erg groot is heeft hij toch een tilvermogen van 500kg. Dit is voldoende voor de meeste ruitoppervlakken. Ook kunnen de zuignappen afgenomen worden of kunnen er juist extra zuignappen worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat we veel verschillende soorten vormen glas kunnen optillen. Hierdoor kunnen we voor een goed resultaat zorgen, zonder dat u zich druk hoeft te maken om glasscherven.

Glas plaatsen in uw nieuwe woning, bij uw bedrijf of elders? Glas is vanwege de breekbaarheid lastig te plaatsen en voorzichtig te werk gaan is erg belangrijk. Dit kan soms voor uitdagende situaties zorgen. Bij Hove Kranen hebben we jarenlange ervaring met het plaatsen van diverse soorten glazen panelen, ramen of wanden. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruit uit de gevel verwijderd op schiphol.

Bekijk hier alle glaszetters

Verschillende soorten glas

Als u glas wilt laten plaatsen is het belangrijk om te weten wat voor soort glas u wilt plaatsen. De dikte van het glas maakt namelijk uit voor het gewicht. Hoe dikker het glas, hoe zwaarder het glas zal zijn. Dit is belangrijk vanwege de maximale tilcapaciteit van 500 kg van onze glaszuigers.

Daarnaast moeten we weten waar we het glas gaan plaatsen. Is het bijvoorbeeld voor een glazen overkapping, een serre of voor in uw kantoorpand op de derde etage? Dit bepaalt onder andere of we een glaslift of een mini hijskraan in moeten zetten voor het plaatsen. Als het glas bijvoorbeeld echt hoog geplaatst moet worden kunnen we dit doen met de Hoeflon C10 mini hijskraan. Hiermee kunnen we tot maar liefst 22 meter in hoogte hijsen.

Zelf plaatsen of laten doen

U kunt ervoor kiezen om bij Hove Kranen alleen het benodigde materiaal te huren. In dat geval leveren wij het materiaal bij u uit en halen we het ook weer op. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u liever het volledige plaatsen uit handen geeft. Een foutje is gauw gemaakt. Zeker bij het plaatsen van glas kan een klein foutje vervelende gevolgen hebben. Jacuzzi plaatsen? Ook dan staan wij voor u klaar met onze kranen.

Glas plaatsen? Bij Hove Kranen kunnen we het volledige plaatsen van A tot Z voor u uitvoeren. In dat geval leveren wij de juiste materialen, plaatsen we uw glas en nemen we desgewenst het oude glas of afval mee. U kunt altijd contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Minihijskraan voor glas plaatsen

Glas plaatsen? Neem gerust contact met ons op.