Mini hijskraan huren

De Minihijskranen van HOVE Kranen:

Hoeflon C30


 Capaciteit: 9000kg
 Max. hijshoogte: 14,5m en met opties 22m
 Totaal gewicht: 5600kg en 8700kg incl opties
Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C30 Direct de C30 huren

Hoeflon C10

 Capaciteit: 4000kg
 Max. hijshoogte: 16,3m en met opties 22m
 Totaal gewicht: 4400kg en 4700kg incl opties
Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C10 Direct de C10 huren

Hoeflon C6

Mini hijskraan hoeflon C6

✔ Capaciteit: 3000kg
✔ Max. hijshoogte: 11,5m en met opties 17m
✔ Totaal gewicht: 2650kg en 2850kg incl opties
✔ Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C6 Direct de C6 huren

Hoeflon C1

Mini hijskraan hoeflon C1

✔ Capaciteit: 550kg
✔ Max. hijshoogte: 4,6m en met opties 3,3m
✔ Totaal gewicht: 960kg en 1060kg incl opties
✔ Zwenkbereik: 136 graden

Meer informatie over de C1 Direct de C1 huren

HOVE Kranen: uw mini hijskraan specialist

Een mini hijskraan, ook wel compactkraan genoemd, is ideaal voor het werk in de kleine ruimtes. In veel van de gevallen is een minihijskraan handig bij werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden op moeilijk bereikbare plekken. Zoals binnen in een gebouw, parkeergarage of een luchthaven. Projecten waar de meeste mini hijskranen voor worden gebruikt zijn: hijs, transport en montageklussen.

Wanneer u een klus heeft waarbij een minihijskraan huren essentieel is bent u bij HOVE Kranen aan het juiste adres. Wij beschikken over modern materieel in topconditie en adviseren u graag over de benodigde middelen per klus.  Daarnaast voeren wij ook wanneer nodig met veel passie de klussen voor u uit zodat u er geen werk aan heeft. Op die manier hebben wij al veel klussen tot een succes gebracht. Zowel voor een mini hijskraan huren als voor onze services, kunt u bij ons terecht. Zodat u met de juiste hijskraan moeiteloos uw project kan uitvoeren.

Mogelijkheden mini hijskraan huren

U kunt ervoor kiezen om HOVE Kranen in te schakelen voor de gehele klus/ project of u kunt er voor kiezen om enkel een compact kraan te huren. Wanneer u het project volledig uit handen wil geven, kunt u er bij ons op vertrouwen dat er met veel precisie gewerkt wordt om het resultaat naar uw wens te maken. Wilt u zelfstandig een mini hijskraan huren? Dan kunt u bij onze medewerkers terecht voor een advies waarmee u zelf aan de slag kunt. De kranen waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit waardoor er met nauwkeurigheid gewerkt wordt.

Ons assortiment bestaat uit vier minihijskranen van het merk Hoeflon. Wanneer u een minihijskraan wilt huren heeft u keuze uit de volgende drie minihijskranen:

  • De Hoeflon C30: de hijskraan voor de zware klussen: een draagcapaciteit van wel 9000 kilo.
  • De Hoeflon C10: mini hijskraan heeft een hijshoogte van 21 meter en tilt daarmee 4000 kilo.
  • De Hoeflon C6: kunt u huren voor klussen waarbij een hijshoogte van 17 meter nodig is. Met de C6 tilt u maximaal 3000 kilo.
  • De Hoeflon C1: is de vierde optie. Deze mini hijskraan hijst tot een hoogte van 5,5 meter en tilt tot 550 kilo.

 

Voor elke klus is er wel een mini hijskraan geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een jacuzzi plaatsen, glas plaatsen of een dakkapel plaatsen. Daarnaast zijn de mini hijskranen ideaal te combineren met bijvoorbeeld onze Hoeflon Tc1 transport carrier. Op onze assortimentspagina kunt u gemakkelijk de aanvraag doen om een mini hijskraan te huren. U kunt ook direct contact opnemen met een specialist. Bel ons op: +31 (0) 643 233 865

De mini kraan is gemakkelijk in gebruik

Al onze mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik en snel wendbaar. Onze mini hijskranen zijn daarom voor iedereen toegankelijk. De kranen zijn voorzien van een radiografische afstandsbediening, die eenvoudig te bedienen zijn. Op de afstandsbediening staat alle informatie die nodig is om de mini kraan veilig te besturen. De bestuurder is zo te allen tijde op de hoogte van de hijscapaciteit, het gewicht en nog veel meer. Laat u zich daarnaast niet misleiden door de hijskracht van de minihijskranen. Ze zijn smal en compact en passen daarom door elke deur, zodat u er gemakkelijk gebruik van kunt maken. De hijskracht van een mini kraan is echter van groot formaat zodat u zware objecten uit nauwe ruimtes makkelijk kunt tillen. Een compact kraan kan dus ondersteunen bij veel verschillende klussen!

Een mini hijskraan huren bij HOVE Kranen betekent daarnaast dat wanneer u voor, tijdens of na de klus nog vragen heeft, u altijd contact op kunt nemen. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u altijd verder helpen door hun ruime ervaring met de inzet van de hijskranen voor alle mogelijke taken en klussen.

De elektrische minihijskraan huren

Een mini kraan van HOVE Kranen is ook elektrisch verkrijgbaar. Dit maakt het extra makkelijk om binnen in gebouwen te werken. Ook zorgt de elektrische mini hijskraan ervoor dat de ruimte niet vervuild wordt door eventuele gassen, en vermindert het de uitstoot van (bouw)projecten. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst. Echter zorgt dit er zeker niet voor dat de elektrische kranen minder kan hijsen, zo kunnen wij tot een gewicht van wel 4,5 ton hijsen in de kleine ruimtes. Doordat de elektrische mini hijskraan zo veel gewicht kan hijsen, is het mogelijk om er bijna elke klus mee te klaren. Wanneer u dus duurzaam aan de slag wil gaan bent u bij HOVE Kranen zeker aan het juiste adres om een elektrische mini hijskraan te huren. Wij kunnen dankzij ons brede assortiment aan kranen in elke ruimte aan de slag, waardoor de klus tot een mooi resultaat gebracht kan worden.

Een mini hijskraan huren kan door heel Nederland

Wanneer u een hijskraan wil huren of een project aan HOVE Kranen wil uitbesteden, is dit door heel Nederland mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar. Neem voor vragen of een afspraak gerust contact op. Onze specialisten staan u graag te woord. Daarnaast hebben wij een assortiment met duurzame hijskranen die van hoge kwaliteit zijn. Bent u benieuwd tot wat voor hijsklussen onze mini kranen in staat zijn? Bekijk dan eerder door ons uitgevoerde projecten op de projectenpagina.

Wat kost een mini hijskraan huren?

De kosten van het huren van een mini hijskraan zijn per project verschillend en afhankelijk van de grootte van de klus. Denk hierbij aan het type hijskraan dat benodigd is, en de duur van het project. Voor een prijsopgave van het huren van een van onze minikranen is het verstandig om contact op te nemen met een van onze specialisten. Zo snel mogelijk de prijs weten voor uw project? Neem dan snel contact op via de WhatsApp Button (onder aan de pagina) of neem contact op via ons contactformulier. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Vandaag nog een mini hijskraan huren? Neem contact op!

Voor een aanvraag om een mini hijskraan te huren, neemt u contact op met de specialisten van HOVE Kranen. Zij weten precies welk gereedschap u allemaal nodig heeft voor uw project en kunnen u eveneens een duidelijk advies geven voor het gebruiken van de mini hijskraan. Ook wanneer u aanvullende materialen nodig heeft zoals een glaslift of glaszuiger, kunt u bij ons terecht. Wij stelleen een duidelijke offerte voor u op voor de mini kraan en andere producten en diensten die u nodig heeft voor uw klus. Ook kunt u wanneer u ervoor kiest om de klus zelf uitvoert, altijd terecht bij HOVE Kranen voor advies tijdens uw klus. Wij helpen u het project van A tot Z door en zijn bereid u overal mee te helpen.

Mini hijskraan huren - Hoeflon C10
Mini hijskraan huren

Mini hijskraan huren? Neem gerust contact met ons op!