Mini hijskraan huren

HOVE Kranen: uw specialist in compacte mini hijskranen

Ontdek de kracht van de compacte minihijskraan bij HOVE Kranen! Deze kleine krachtpatser biedt de ideale oplossing voor werkzaamheden in beperkte ruimtes. De mini hijskraan is geschikt voor diverse projecten, zoals hijs-, transport- en montageklussen. Dankzij het compacte formaat en de wendbaarheid kan de kraan eenvoudig worden gemanoeuvreerd en gepositioneerd op lastig bereikbare plekken, zoals binnen in een gebouw, in een parkeergarage of op een luchthaven. Kies voor de mini hijskraan en voltooi uw projecten sneller en efficiënter dan ooit tevoren!

Ons assortiment aan minihijskranen

Hoeflon C30

Hoeflon C30 Minihijskraan


 Capaciteit: 9000kg
 Max. hijshoogte: 14,5m en met opties 22m
 Totaal gewicht: 5600kg en 8700kg incl opties
Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C30 Direct de C30 huren

Hoeflon C10

Mini hijskraan Hoeflon C10

 Capaciteit: 4000kg
 Max. hijshoogte: 16,3m en met opties 22m
 Totaal gewicht: 4400kg en 4700kg incl opties
Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C10 Direct de C10 huren

Hoeflon C6

Mini hijskraan hoeflon C6

✔ Capaciteit: 3000kg
✔ Max. hijshoogte: 11,5m en met opties 17m
✔ Totaal gewicht: 2650kg en 2850kg incl opties
✔ Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C6 Direct de C6 huren

Hoeflon C1

Mini hijskraan hoeflon C1

✔ Capaciteit: 550kg
✔ Max. hijshoogte: 4,6m en met opties 3,3m
✔ Totaal gewicht: 960kg en 1060kg incl opties
✔ Zwenkbereik: 136 graden

Meer informatie over de C1 Direct de C1 huren

De mogelijkheden voor het huren van een mini hijskraan

Bij HOVE Kranen heeft u de keuze tussen de volledige uitvoering van uw project of het huren van alleen de compacte kraan. Vertrouw op precisie bij de uitvoering van uw project met onze hoogwaardige kranen. Onze kranen zijn van topkwaliteit, wat zorgt voor precisie tijdens de werkzaamheden. Als u zelfstandig een mini hijskraan wilt huren, kunnen onze medewerkers u adviseren over het optimale gebruik ervan.

Ons assortiment omvat de volgende vier mini hijskranen van het merk Hoeflon:

  • De Hoeflon C30: geschikt voor zware klussen met een draagcapaciteit van wel 9000 kilo.
  • De Hoeflon C10: heeft een hijshoogte van 21 meter en tilt daarmee 4000 kilo.
  • De Hoeflon C6: geschikt voor klussen waarbij een hijshoogte van 17 meter nodig is. Met de C6 tilt u maximaal 3000 kilo.
  • De Hoeflon C1: heeft een hijshoogte tot 5,5 meter en tilt tot 550 kilo.

 

Voor elke klus is er een geschikte mini hijskraan, of het nu gaat om het plaatsen van een jacuzzi, glas of dakkapel. Onze mini hijskranen zijn gebruiksvriendelijk en uiterst wendbaar. Op onze assortimentspagina kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor het huren van een mini hijskraan. U kunt ook direct contact opnemen met een specialist via: +31 (0) 643 233 865

Offerte aanvragen

Gebruiksvriendelijke compactkranen

Al onze mini hijskranen zijn eenvoudig in gebruik en zeer wendbaar. Hierdoor zijn ze toegankelijk voor iedereen. De compactkranen zijn uitgerust met een radiografische afstandsbediening die gemakkelijk te bedienen is. Op de afstandsbediening staat alle informatie die nodig is om de mini kraan veilig te besturen. De bestuurder is zo te allen tijde op de hoogte van de hijscapaciteit, het gewicht en andere relevante gegevens. Ondanks hun krachtige hijsvermogen zijn de minihijskranen smal en compact, waardoor ze door elke deur passen. Zo kunt u gemakkelijk zware objecten tillen, zelfs in nauwe ruimtes.

Bij HOVE Kranen is het huren van een mini hijskraan meer dan alleen een transactie. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om u voor, tijdens en na de klus te ondersteunen met hun ruime ervaring in het gebruik van hijskranen voor diverse taken en klussen.

Elektrische mini hijskranen huren

Bij HOVE Kranen kunt u ook elektrische mini hijskranen huren. Dit maakt het mogelijk om binnen in gebouwen te werken en draagt bij aan een duurzame toekomst. De elektrische mini hijskraan heeft een indrukwekkend hijsvermogen tot 4,5 ton en is geschikt voor bijna elke klus. Bovendien minimaliseert het gebruik van elektrische kranen de vervuiling van de ruimte door gassen en vermindert het de uitstoot van (bouw)projecten.

Kosten van het huren van een mini hijskraan

De kosten van het huren van een mini hijskraan zijn afhankelijk van de grootte van de klus en het type kraan dat u nodig heeft. Als specialist in minihijskranen bieden we onze werkzaamheden aan voor competitieve prijzen. Zo kunt u uw hijsklus uit laten voeren voor een toegankelijke prijs. Voor een prijsopgave kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten. Wij stellen graag een duidelijke offerte op voor u, inclusief eventuele aanvullende materialen zoals een glaslift of glaszuiger.

Mini hijskraan Hoeflon C10
Mini hijskraan huren
Twee Hoeflon C6 Compactkranen naast elkaar
Hove kranen levert een hoeflon minihijskraan

Voor welke compactkraan moet ik kiezen?

De verschillende typen compactkranen van Hoeflon beschikken allen over een eigen unieke kwaliteit, en bieden de perfecte oplossing voor jouw hijs-, transport- en montageklussen. HOVE Kranen adviseert u graag bij uw keuze van de juiste voor uw mini hijskraan. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van mini hijskranen zijn we in staat om al uw logistieke projecten van begin tot eind te realiseren.

Mini hijskraan huren met bediening en machinist

Bij Hove Kranen begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom bieden wij de mogelijkheid om onze minihijskranen te huren met een professionele machinist. Kies voor zelfbediening als u ervaren personeel heeft, of profiteer van onze deskundige machinisten die uw project met maximale efficiëntie en veiligheid kunnen ondersteunen. Onze machinisten zijn uitgebreid getraind en gecertificeerd, en brengen niet alleen hun expertise maar ook een diepgaand begrip van de lokale regelgeving en veiligheidsprotocollen mee. Hierdoor kunt u zorgeloos aan uw project werken, wetende dat de bediening van uw hijskraan in bekwame handen is.

Vandaag nog een mini hijskraan huren?

Bij HOVE Kranen staan we bekend om ons brede assortiment aan mini hijskranen van hoge kwaliteit. Ons team van experts voert indien nodig de werkzaamheden met veel passie voor u uit, zodat u er geen omkijken naar heeft. Of u nu op zoek bent naar de perfecte mini hijskraan om te huren of naar onze volledige service, bij HOVE Kranen bent u aan het juiste adres om moeiteloos uw project door heel Nederland tot een succes te maken! Met onze minihijskranen in topconditie, jarenlange ervaring en bewezen successen zijn wij de perfecte partner voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave. Wij helpen u het project van A tot Z door en zijn bereid u overal mee te helpen. Wilt u weten wat onze mini hijskranen in staat zijn? Bekijk dan onze eerder uitgevoerde projecten op de projectenpagina.

Offerte aanvragen

Onze mini-hijskraan projecten

Punter inhuizen openbare bibliotheek Rotterdam

Bij de openbare Bibliotheek Rotterdam zijn wij bezig geweest om in opdracht van Kunstwacht een punter in te huizen. Het […]

Spiegelpanelen plaatsen Boijmans van Beuningen

  Bij het nieuwbouw depot Boijmans van Beuningen zijn wij bezig om in opdracht van Sorba de ruim 1500 spiegel […]

Hove Kranen op Schiphol

We zijn in Schiphol geweest met onze Hoeflon C1 om een ruit uit de gevel te halen. Hierbij hebben wij […]

Inpandige staalconstructie geplaatst

Voor Blonkstaal Schoonhoven hebben wij in Zandvoort inpandig een staalconstructie geplaatst. Daarnaast hebben we ook met onze minikraan een aantal […]

Waarom kiezen voor Hove Kranen:

DOOR HET HELE LAND

HOVE Kranen voert projecten uit in het hele land. Benieuwd wat de kosten zijn voor een project met een van de minihijskranen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

STERK IN KLEINE RUIMTES

De minihijskranen kunnen bij transport erg compact gemaakt worden zodat ze door iedere deur passen. Daarmee kan de kraan in praktisch iedere ruimte gebruikt worden.

COMPETITIEVE PRIJZEN

Als specialist in minihijskranen bieden we onze werkzaamheden aan voor competitieve prijzen. Zo kunt u uw hijsklus uit laten voeren voor een toegankelijke prijs.

STERKE MINIKRANEN

De minihijskranen zijn compact van omvang, maar zijn in staat tot 9.000 kilogram verticaal te verplaatsen. Daarmee zijn maar weinig klussen te gek voor de Hoeflon hijskranen!

Wij werken voor

Schiphol logo
BAM logo
Mammoet logo
Vanderlande logo

Mini hijskraan huren? Neem gerust contact met ons op!