Mini hijskraan huren

De Minihijskranen van HOVE Kranen:

Hoeflon C30


 Capaciteit: 9000kg
 Max. hijshoogte: 14,5m en met opties 22m
 Totaal gewicht: 5600kg en 8700kg incl opties
Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C30 Direct de C30 huren

Hoeflon C10

Mini hijskraan Hoeflon C10

 Capaciteit: 4000kg
 Max. hijshoogte: 16,3m en met opties 22m
 Totaal gewicht: 4400kg en 4700kg incl opties
Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C10 Direct de C10 huren

Hoeflon C6

Mini hijskraan hoeflon C6

✔ Capaciteit: 3000kg
✔ Max. hijshoogte: 11,5m en met opties 17m
✔ Totaal gewicht: 2650kg en 2850kg incl opties
✔ Zwenkbereik: 360 graden

Meer informatie over de C6 Direct de C6 huren

Hoeflon C1

Mini hijskraan hoeflon C1

✔ Capaciteit: 550kg
✔ Max. hijshoogte: 4,6m en met opties 3,3m
✔ Totaal gewicht: 960kg en 1060kg incl opties
✔ Zwenkbereik: 136 graden

Meer informatie over de C1 Direct de C1 huren

HOVE Kranen: uw specialist in mini hijskranen

Ontdek de kracht van de mini hijskraan, ook wel bekend als compactkraan! Deze kleine krachtpatser biedt de perfecte oplossing voor werkzaamheden in beperkte ruimtes. De mini hijskraan is geschikt voor diverse projecten, zoals hijs-, transport- en montageklussen. Het compacte formaat en de wendbaarheid maken het mogelijk om gemakkelijk te manoeuvreren en te positioneren op moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld binnen in een gebouw, in een parkeergarage of op een luchthaven. Kies voor de mini hijskraan en maak uw projecten sneller en efficiënter dan ooit tevoren!

Mogelijkheden om een mini hijskraan te huren

U kunt bij HOVE Kranen kiezen voor de volledige uitvoering van uw project of alleen het huren van een compacte kraan. Bij ons kunt u vertrouwen op precisie bij de uitvoering van uw project. Als u zelfstandig een mini hijskraan wilt huren, kunnen onze medewerkers u adviseren over hoe u deze het beste kunt gebruiken. Onze kranen zijn van hoge kwaliteit, wat zorgt voor nauwkeurigheid tijdens de werkzaamheden.

Ons assortiment bestaat uit vier mini hijskranen van het merk Hoeflon. U kunt kiezen uit de volgende vier mini hijskranen:

  • De Hoeflon C30: geschikt voor zware klussen met een draagcapaciteit van wel 9000 kilo.
  • De Hoeflon C10: heeft een hijshoogte van 21 meter en tilt daarmee 4000 kilo.
  • De Hoeflon C6: geschikt voor klussen waarbij een hijshoogte van 17 meter nodig is. Met de C6 tilt u maximaal 3000 kilo.
  • De Hoeflon C1: heeft een hijshoogte tot 5,5 meter en tilt tot 550 kilo.

 

Voor elke klus is er wel een mini hijskraan geschikt, zoals het plaatsen van een jacuzzi, glas of dakkapel. Onze mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik en snel wendbaar. Op onze assortimentspagina kunt u gemakkelijk de aanvraag doen om een mini hijskraan te huren. U kunt ook direct contact opnemen met een specialist. Bel ons op: +31 (0) 643 233 865

De mini kraan is gemakkelijk in gebruik

Al onze mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik en snel wendbaar. Onze mini hijskranen zijn daarom voor iedereen toegankelijk. De kranen zijn voorzien van een radiografische afstandsbediening, die eenvoudig te bedienen zijn. Op de afstandsbediening staat alle informatie die nodig is om de mini kraan veilig te besturen. De bestuurder is zo te allen tijde op de hoogte van de hijscapaciteit, het gewicht en nog veel meer. Laat u zich daarnaast niet misleiden door de hijskracht van de minihijskranen. Ze zijn smal en compact en passen daarom door elke deur, zodat u er gemakkelijk gebruik van kunt maken. De hijskracht van een mini kraan is echter van groot formaat zodat u zware objecten uit nauwe ruimtes makkelijk kunt tillen. Een compact kraan kan dus ondersteunen bij veel verschillende klussen!

Een mini hijskraan huren bij HOVE Kranen betekent daarnaast dat wanneer u voor, tijdens of na de klus nog vragen heeft, u altijd contact op kunt nemen. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u altijd verder helpen door hun ruime ervaring met de inzet van de hijskranen voor alle mogelijke taken en klussen.

Elektrische mini hijskranen huren

Bij HOVE Kranen kunt u ook elektrische mini hijskranen huren. Dit maakt het mogelijk om binnen in gebouwen te werken en draagt bij aan een duurzame toekomst. Ook zorgt de elektrische mini hijskraan ervoor dat de ruimte niet vervuild wordt door eventuele gassen, en vermindert het de uitstoot van (bouw)projecten. De elektrische mini hijskraan heeft een hijskracht van groot formaat, tot wel 4,5 ton, en is daarmee geschikt voor bijna elke klus.

Een mini hijskraan huren door heel Nederland

Bij HOVE Kranen is het mogelijk om een mini hijskraan te huren door heel Nederland. Onze gespecialiseerde medewerkers staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Bij ons kunt u rekenen op duurzame en hoge kwaliteit kranen. Wilt u weten wat onze mini hijskranen in staat zijn? Bekijk dan onze eerder uitgevoerde projecten op de projectenpagina.

Kosten van het huren van een mini hijskraan

De kosten van het huren van een mini hijskraan zijn afhankelijk van de grootte van de klus en het type kraan dat u nodig heeft. Voor een prijsopgave kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten. Wij stellen graag een duidelijke offerte op voor u, inclusief eventuele aanvullende materialen zoals een glaslift of glaszuiger.

Vandaag nog een mini hijskraan huren?

Bij HOVE Kranen staan we bekend om ons brede assortiment aan mini hijskranen van hoge kwaliteit. Ons team van experts voert indien nodig de werkzaamheden met veel passie voor u uit, zodat u er geen omkijken naar heeft. Of u nu op zoek bent naar de perfecte mini hijskraan om te huren of naar onze volledige service, bij HOVE Kranen bent u aan het juiste adres om moeiteloos uw project tot een succes te maken! Met onze minihijskranen in topconditie, jarenlange ervaring en bewezen successen zijn wij de perfecte partner voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave. Wij helpen u het project van A tot Z door en zijn bereid u overal mee te helpen.

Mini hijskraan huren - Hoeflon C10
Mini hijskraan huren

Mini hijskraan huren? Neem gerust contact met ons op!