Hoeflon TC1 transportcarrier

Bij Hove Kranen hebben we een krachtige troefkaart in handen: de Hoeflon TC1 transport carrier. Met deze transporteur verandert het verplaatsen van materialen in een soepele dans, waarbij u zich moeiteloos en efficiënt beweegt naar de meest afgelegen plekken. Met de Hoeflon TC1 kunt u uw mini-kraan gewoon op de gewenste plek laten staan en de transport carrier heen en weer laten rijden. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat u niet telkens de hele mini-kraan hoeft te verplaatsen. Zo kunt u zich richten op uw werkzaamheden en het maximale uit uw project halen. Ervaar het gemak van de Hoeflon TC1 transport carrier vandaag nog met Hove Kranen.

Moeiteloos uw materiaal vervoeren met de Hoeflon TC1

De Hoeflon TC1 heeft een platform dat gedraaid kan worden. Het draaibare platform van deze transportcarrier zorgt ervoor dat u hem door elke ruimte kunt manoeuvreren, hoe krap deze ook is. En het beste van alles: dankzij de radiografische afstandsbediening kunt u deze dolly vanaf een veilige afstand besturen, waardoor het vervoeren van zware lasten een fluitje van een cent wordt. Met een draagkracht van maar liefst 1200 kilo kunt u grote en zware objecten gemakkelijk van A naar B brengen en wordt uw project een stuk eenvoudiger uitvoerbaar.

Waar de Hoeflon TC1 sterk maakt:

  • Compacte, sterke en robuuste transport carrier
  • Zeer nauwkeurig te manoeuvreren in kleine ruimtes
  • Gemakkelijk om de lading te bevestigen
  • Verstelbaar platform
  • Stil en veilig dankzij de elektrische aandrijving
Rupsdolly huren?

Hoeflon TC1 specificaties

Met een indrukwekkende draagcapaciteit van 1200kg, is de Hoeflon TC1 en krachtige transport carrier die moeiteloos zware objecten kan verplaatsen en  eenvoudig de meest krappe en lastige plekken kan bereiken. Bovendien is de Hoeflon TC1 een meester van de indoor-omgevingen. Met zijn elektrische aandrijving kan hij moeiteloos manoeuvreren zonder schadelijke uitstoot, waardoor hij ideaal is voor gebruik binnenshuis. Het accupakket kan in slechts 13 uur gemakkelijk worden opgeladen met een 230V-stopcontact, waardoor de TC1 klaar is om op elk moment weer op pad te gaan.  Op zoek naar een krachtige en wendbare trooper? Dan is de Hoeflon TC1 transport carrier de perfecte keuze!

Capaciteit1.200kg
Gewicht500kg
Afmetingen (lxbxh) 1450x800x420mm
Roterend platformOneindige rotatie met elke 90 graden vergrendeling
Aandrijving Elektrisch
Stroomvoorzieningaccupakket
Oplader230 V
Oplaadtijd cilinder en ketting systeem
Giekhoek13 uur
Max. snelheid 2,2km/h
Rijsysteemop afstandsbediening 1e versnelling: 1,1km/h 2e versnelling: 2,2km/h
Bodemdruk0.15kg/cm2

Hoeflon TC1 Combinatie met de mini kraan

De Hoeflon TC1 is een ideale machine in combinatie met de mini kraan. Samen met de mini hijskraan, die net als de dolly te huur is bij HOVE kranen, vormen ze een onverslaanbaar duo. Doordat u de dolly heel precies kunt bewegen is het veilig om een zwaar apparaat, stalen balken of een glasbok te verplaatsen.

Bij ons vindt u niet alleen de Hoeflon TC1, maar ook diverse andere varianten van mini hijskranen:

Onze specialisten helpen u graag

Bij HOVE kranen kunt u gerust zijn dat uw project veilig en professioneel wordt uitgevoerd. Onze ervaren specialisten staan altijd klaar om u te helpen, en u heeft zelf de keuze of u de projectuitvoering aan ons wilt uitbesteden of niet.

Wilt u dat onze experts u alle werkzaamheden uit handen nemen? Dan bespreken we samen het gewenste eindresultaat en zorgen we ervoor dat uw project vakkundig wordt afgerond, met inbegrip van het gebruik van de Hoeflon TC1. Wilt u zelf de touwtjes in handen houden? Geen probleem, onze specialisten bieden u alle nodige begeleiding en ondersteuning om zelfverzekerd met de Hoeflon TC1 aan de slag te gaan. Zo kunt u veilig en efficiënt werken met onze mini kranen, glasliften en transportcarriers.

Rupsdolly huren?

Vandaag nog de Hoeflon TC1 transport carrier huren?

Neem contact op met de specialisten van HOVE Kranen. Onze specialisten kunnen u goed helpen en ook duidelijk advies geven voor het gebruiken van de transport carrier. Snel de Hoeflon TC1 transport carrier huren? Neem dan vrijblijvend contact op of bel ons. We helpen u graag verder!

Onze Hoeflon TC1 projecten:

Inhuizen en plaatsen van een staalconstructie

In opdracht van Van der Lande / Ferross hebben we op de Schiphol diverse stalen balken in mogen huizen voor […]

Rolpaden verbreden op de E-pier

In opdracht van Blonkstaal hebben we op de Schiphol Airsite, de rolpaden verbreed.  Op Schiphol hebben wij voor de verbreding […]

Verwijderen Roltrappen New Babylon Den Haag

Voor Kruiswijk BV hebben we in het winkelcentrum New Babylon in Den Haag twee roltrappen verwijderd. Voor dit project hebben […]

De eerste klus met de Dolly

Van de week hebben we de eerste klus met onze gloednieuwe Hoeflon TC1 transport Dolly mogen uitvoeren. De Hoeflon Dolly […]

Waarom kiezen voor Hove Kranen?

DOOR HET HELE LAND

HOVE Kranen voert projecten uit in het hele land. Benieuwd wat de kosten zijn voor een project met een van de transport carriers of minihijskranen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

STERK IN KLEINE RUIMTES

De minihijskranen kunnen bij transport erg compact gemaakt worden zodat ze door iedere deur passen. Daarmee kan de kraan in praktisch iedere ruimte gebruikt worden.

COMPETITIEVE PRIJZEN

Als specialist in minihijskranen bieden we onze werkzaamheden aan voor competitieve prijzen. Zo kunt u uw hijsklus uit laten voeren voor een toegankelijke prijs.

STERKE MINIKRANEN

De minihijskranen zijn compact van omvang, maar zijn in staat tot 9.000 kilogram verticaal te verplaatsen. Daarmee zijn maar weinig klussen te gek voor de Hoeflon hijskranen!

Wij werken voor:

Schiphol logo
Mammoet logo
Vanderlande logo
BAM logo