Hoeflon TC1 transportcarrier

Bij Hove Kranen hebben we een krachtige troefkaart in handen: de Hoeflon TC1 transport carrier. Met deze transporteur verandert het verplaatsen van materialen in een soepele dans, waarbij u zich moeiteloos en efficiënt beweegt naar de meest afgelegen plekken. Met de Hoeflon TC1 kunt u uw mini-kraan gewoon op de gewenste plek laten staan en de transport carrier heen en weer laten rijden. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat u niet telkens de hele mini-kraan hoeft te verplaatsen. Zo kunt u zich richten op uw werkzaamheden en het maximale uit uw project halen. Ervaar het gemak van de Hoeflon TC1 transport carrier vandaag nog met Hove Kranen.

Moeiteloos uw materiaal vervoeren met de Hoeflon TC1

De Hoeflon TC1 heeft een platform dat gedraaid kan worden. Het draaibare platform van deze transportcarrier zorgt ervoor dat u hem door elke ruimte kunt manoeuvreren, hoe krap deze ook is. En het beste van alles: dankzij de radiografische afstandsbediening kunt u deze dolly vanaf een veilige afstand besturen, waardoor het vervoeren van zware lasten een fluitje van een cent wordt. Met een draagkracht van maar liefst 1200 kilo kunt u grote en zware objecten gemakkelijk van A naar B brengen en wordt uw project een stuk eenvoudiger uitvoerbaar.

Rupsdolly huren?

Hoeflon TC1 specificaties

Met een indrukwekkende draagcapaciteit van 1200kg, is de Hoeflon TC1 en krachtige transport carrier die moeiteloos zware objecten kan verplaatsen, terwijl hij ook nog eens ongelooflijk compact is. Met afmetingen van 1450x800x200mm kan de carrier eenvoudig de meest krappe en lastige plekken kan bereiken. Bovendien is de Hoeflon TC1 een meester van de indoor-omgevingen. Met zijn elektrische aandrijving kan hij moeiteloos manoeuvreren zonder schadelijke uitstoot, waardoor hij ideaal is voor gebruik binnenshuis. Het accupakket kan in slechts 13 uur gemakkelijk worden opgeladen met een 230V-stopcontact, waardoor de TC1 klaar is om op elk moment weer op pad te gaan. Met een 360-graden roterend platform kan de transport carrier elk obstakel overwinnen, wat het bereiken van lastige plekken nog eenvoudiger maakt. Op zoek naar een krachtige en wendbare trooper? Dan is de Hoeflon TC1 transport carrier de perfecte keuze!

Hoeflon TC1 Combinatie met de mini kraan

De Hoeflon TC1 is een ideale machine in combinatie met de mini kraan. Samen met de mini hijskraan, die net als de dolly te huur is bij HOVE kranen, vormen ze een onverslaanbaar duo. Doordat u de dolly heel precies kunt bewegen is het veilig om een zwaar apparaat, stalen balken of een glasbok te verplaatsen.

Bij ons vindt u niet alleen de Hoeflon TC1, maar ook diverse andere varianten van mini hijskranen:

Onze specialisten helpen u graag

Bij HOVE kranen kunt u gerust zijn dat uw project veilig en professioneel wordt uitgevoerd. Onze ervaren specialisten staan altijd klaar om u te helpen, en u heeft zelf de keuze of u de projectuitvoering aan ons wilt uitbesteden of niet.

Wilt u dat onze experts u alle werkzaamheden uit handen nemen? Dan bespreken we samen het gewenste eindresultaat en zorgen we ervoor dat uw project vakkundig wordt afgerond, met inbegrip van het gebruik van de Hoeflon TC1. Wilt u zelf de touwtjes in handen houden? Geen probleem, onze specialisten bieden u alle nodige begeleiding en ondersteuning om zelfverzekerd met de Hoeflon TC1 aan de slag te gaan. Zo kunt u veilig en efficiënt werken met onze mini kranen, glasliften en transportcarriers.

Rupsdolly huren?

Een Hoeflon transportcarrier huren? Neem gerust contact met ons op!