Hoeflon TC1 transportcarrier

De Hoeflon TC1 transport carrier kunt u gebruiken voor het vervoeren van uw materialen naar de meest onbereikbare plaatsen. Op die manier hoeft u niet telkens de gehele mini kraan te verplaatsen maar kunt u deze simpelweg op de gewenste plek laten staan en de Hoeflon TC1 heen en weer laten rijden.

Moeiteloos uw materiaal vervoeren met de Hoeflon TC1

De Hoeflon TC1 heeft een platform dat gedraaid kan worden. Dat zorgt ervoor dat u hem door elke ruimte kunt verplaatsen. Het fijnste aan de Hoeflon TC1 is dat hij radiografisch en dus op afstand bestuurbaar is. Daarmee kunt u hem gemakkelijk vervoeren en zware lasten van A naar B brengen. Deze dolly heeft een grote draagkracht van 1200 kilo waarmee grote en zware objecten vervoerd kunnen worden en uw project gemakkelijker uitgevoerd wordt.

Rupsdolly huren?

Hoeflon TC1 specificaties

Met een draagcapaciteit van 1200kg maakt de TC1 het eenvoudig om zware objecten te verplaatsen. Tegelijkertijd is de Hoeflon TC1 compact. Met een lxbxh afmeting van 1450x800x200mm kan de carrier eenvoudig op lastig te bereiken plekken komen. De elektrische aandrijving zorgt er daarnaast voor dat de TC1 ideaal is om binnen te gebruiken. Het accupakket wordt met 230V in 13 uur helemaal opgeladen. Het roterende platform van de Hoeflon TC1 kan 360 graden draaien wat het bereiken van lastige plekken nog eenvoudiger maakt.

Hoeflon TC1 Combinatie met de mini kraan

De Hoeflon TC1 is een ideale machine in combinatie met de mini kraan. Zoals eerdergenoemd kun je de dolly gebruiken samen met de mini hijskraan. De mini hijskraan is een mooie aanvulling eveneens te huren bij HOVE kranen. Doordat u de dolly heel precies kunt bewegen is het veilig om een zwaar apparaat, stalen balken of een glasbok te verplaatsen.

Naast de Hoeflon TC1 bieden wij nog andere varianten mini hijskranen aan:

Onze specialisten helpen u graag

Om uw project veilig uit te kunnen voeren staan onze specialisten altijd voor u klaar. Bij HOVE kranen kunt u zelf kiezen of u de projectuitvoering wil uitbesteden of niet. Wilt u de projectuitvoering aan onze specialisten overlaten? Dan nemen onze specialisten u al het werk uit handen en bespreken we samen het gewenste eindresultaat. Ook het inzetten van de Hoeflon TC1 valt hieronder. Wilt u de projectuitvoering zelf voltrekken? Dan geven onze specialisten u genoeg handvatten om zelfverzekerd aan uw klus te beginnen en zelf te werken met de Hoeflon TC1. Zo gaat u veilig te werk met een mini kraan, glaslift of transport carrier.

Rupsdolly huren?

Een Hoeflon transportcarrier huren? Neem gerust contact met ons op!