Hoeflon TC1 transportcarrier

De Hoeflon TC1 kunt u gebruiken voor het vervoeren van uw materialen naar de meest onbereikbare plaatsen. Op die manier hoeft u niet telkens de gehele mini kraan te verplaatsen maar kunt u deze simpelweg op de gewenste plek laten staan en de Hoeflon TC1 heen en weer laten rijden. Daarnaast kunt u uiteraard de mini kraan zelf vervoeren met de TC1 waardoor u deze zelfs schuine hellingen op kunt rijden.

Moeiteloos uw materiaal vervoeren

De TC1 heeft een platform dat gedraaid kan worden. Dat zorgt ervoor dat u hem door elke ruimte kunt verplaatsen. Het fijnste aan de Hoeflon TC1 is dat hij radiografisch en dus op afstand bestuurbaar is. Daarmee kunt u hem gemakkelijk vervoeren en zware lasten van A naar B brengen. Deze dolly heeft een grote draag kracht van 1200 kilo waarmee grote en zware objecten vervoerd kunnen worden en uw project gemakkelijker uitgevoerd wordt.

Hoeflon TC1 Combinatie met de mini kraan

De TC1 is een ideale machine in combinatie met de mini kraan. Zoals eerdergenoemd kun je de dolly gebruiken samen met de mini kraan. De mini kraan is erg zwaar en is eveneens te huren bij HOVE kranen. Doordat u de dolly heel precies kunt bewegen is het veilig om een zwaar apparaat zoals een mini kraan te verplaatsen.

Onze specialisten helpen u graag

Om uw project veilig uit te kunnen voeren staan onze specialisten altijd voor u klaar. Bij HOVE kranen kunt u zelf kiezen of u de projectuitvoering wil uitbesteden of niet. Wilt u de projecuitvoering aan onze specialisten overlaten? Dan nemen onze specialisten u al het werk uit handen en bespreken we samen het gewenste eindresultaat. Wilt u de projectuitvoering zelf voltrekken? Dan geven onze specialisten u genoeg handvatten om zelfverzekerd aan uw klus te beginnen. Zo gaat u veilig te werk met een mini kraan of glaslift.

Afbeeldingen

Een Hoeflon transportcarrier huren? Neem gerust contact met ons op!

1
Fijn dat u onze site bezoekt. Mocht u vragen hebben kunt u deze hier stellen door op de groene pijl te klikken. Wij antwoorden zo snel mogelijk!
Powered by