Diensten

Hove Kranen: specialist in mini hijskranen

Wij zijn de specialist in kleine en slecht bereikbare plaatsen denk hierbij aan hijs, transport en montage projecten in gebouwen, parkeer garages, op luchthavens enz. Doordat al de Minihijskranen op elektra kunnen draaien zijn ze dus uitermate geschikt om inpandig hijswerk te verrichten. Wij hebben door de jaren veel ervaring in horizontaal en verticaal transport en beschikken over de nodige kennis en ervaring om al uw complexe (hijs)klussen te klaren. Een mini hijskraan huren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Mini hijskraan: hijsen tot 4,5 ton

Wij kunnen tot 4,5 ton hijsen op moeilijk bereikbare plaatsen ondanks de compacte afmetingen zijn de compact kranen niet klein en kunnen dus een aardige afstand overbruggen. Wij beschikken over al het nodige hijsmateriaal om deze gewichten te kunnen hijsen denk hierbij aan stroppen kettingwerk en evenaars. Onze Hoeflon C6 kan zelfs meer tillen dan zijn eigengewicht. Bekijk naast ons Hoeflon C6 ook eens onze C10 en C1.

Geen deur staat in de weg

De minihijskranen zijn als ze ingevouwen zijn zo compact dat ze door iedere deur van 80cm naar binnen kunnen rijden. Doordat ze op stroom kunnen rijden heeft u geen last van brandstof dampen in de ruimte waar wij doorheen moeten. Doordat de Minihijskranen uitgevoerd zijn met zogenaamde “non marking” rupsen laten ze ook geen strepen achter op de vloer. Voor extra bescherming beschikken wij uiteraard over kunstof rijplaten. Onze Minihijskranen kunnen door hun laag eigengewicht ook op een verdiepingsvloer staan belt u ons gerust voor de mogelijkheden.

Monteren van constructies

De Minihijskranen zijn zeer geschikt voor de montage van kleinere constructies en zware (beton) trappen op slecht bereikbare plaatsen ook beschikken wij over de nodige middelen om het product op de te plaatsen plek te krijgen.

Glas zetten? Huur een glaszuiger

Voor het plaatsen van glas zijn onze minihijskranen uitermate geschikt. Maar in combinatie met het gebruik van een van onze glaszuigers kunt u rekenen op een geslaagd eindresultaat! Doordat wij op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen komen, bijvoorbeeld een achtertuin, kunnen wij grote ruiten in moeilijk bereikbare zetten. Een glaszuiger huren? Neem contact met ons op!

Projectuitvoering van A tot Z

U kunt ons ook inschakelen voor complete montage en (intern) transport projecten door onze jaren lange ervaring in de montage en transport, vinden wij niks te gek belt u ons gerust om te kijken hoe wij u compleet kunnen ontzorgen ! Wij beschikken over zeer veel hulp middelen. Zo beschikken wij door onze samenwerking met een transport bedrijf over diversen autolaadkranen.

Mini kraan huren

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!

1
Fijn dat u onze site bezoekt. Mocht u vragen hebben kunt u deze hier stellen door op de groene pijl te klikken. Wij antwoorden zo snel mogelijk!
Powered by