Diensten

Onze diensten:

Mini hijskraan verhuur

C6 Mini hijskraan

Glaszuiger verhuur

Glaszuiger VL500

Transportcarrier verhuur

Hoeflon TC1 Transportcarrier

Hove Kranen: specialist in mini hijskranen en glaszuigers

HOVE Kranen is de specialist in hijs en transport projecten in de kleine en slecht bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan projecten in gebouwen, parkeergarages en luchthavens. Doordat onze minihijskranen op elektra kunnen draaien zijn ze uitermate geschikt om inpandig hijswerk te verrichten. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in horizontaal en verticaal transport. Mede daardoor beschikken wij over de nodige kennis en ervaring om al uw complexe (hijs)klussen te klaren. Een mini hijskraan huren? Bij ons bent u zeker aan het juiste adres.

Mini hijskraan: hijsen tot wel 4,5 ton

HOVE Kranen heeft een mooi assortiment aan de beste minihijskranen. U heeft de keuze uit drie sterke minikranen, de Hoeflon C30, Hoeflon C10, Hoeflon C6 en de Hoeflon C1. Voor iedere klus hebben wij een passende minikraan.

De C10 kan tot 4,5 ton hijsen. Ideaal voor projecten waarbij zware objecten getransporteerd moeten worden. Heeft u een project waarbij er minder zware objecten gehesen moeten worden? Dan kan onze C6 of C1 ideaal zijn. Deze hebben minder hijscapaciteit en kunnen daardoor beter van pas komen bij uw project.

Naast onze minikranen beschikken wij ook over al het overige nodige hijsmateriaal. Bij de meeste hijsklussen heeft u extra materiaal nodig om het maximale hijscapaciteit uit de minikranen te halen. Denk hierbij aan stroppen kettingwerk en evenaars. Wij adviseren u graag welke minikraan in combinatie met onze hijsmaterialen het meest geschikt zijn voor uw klus!

Geen deur staat in de weg

De minihijskranen zijn als ze ingevouwen zijn zo compact dat ze door iedere deur van 80cm naar binnen kunnen rijden. Doordat ze op stroom kunnen rijden heeft u geen last van brandstof dampen in de ruimte waar wij doorheen moeten. Doordat de Minihijskranen uitgevoerd zijn met zogenaamde “non marking” rupsen laten ze ook geen strepen achter op de vloer. Voor extra bescherming beschikken wij uiteraard over kunststof rijplaten. Onze Minihijskranen kunnen door hun laag eigengewicht ook op een verdiepingsvloer staan belt u ons gerust voor de mogelijkheden.

Monteren van constructies

De Minihijskranen zijn zeer geschikt voor de montage van kleinere constructies en zware (beton) trappen op slecht bereikbare plaatsen ook beschikken wij over de nodige middelen om het product op de te plaatsen plek te krijgen.

Glas zetten? Huur een glaslift

Voor het plaatsen van glas zijn onze minihijskranen uitermate geschikt. Maar in combinatie met het gebruik van een van onze glaszuigers kunt u rekenen op een geslaagd eindresultaat! Doordat wij op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen komen, bijvoorbeeld een achtertuin, kunnen wij grote ruiten in moeilijk bereikbare zetten. Een glaslift huren? Neem contact met ons op!

Projectuitvoering van A tot Z

U kunt ons ook inschakelen voor complete montage en (intern) transport projecten door onze jarenlange ervaring in de montage en transport, vinden wij niks te gek belt u ons gerust om te kijken hoe wij u compleet kunnen ontzorgen! Wij beschikken over zeer veel hulp middelen. Zo beschikken wij door onze samenwerking met een transport bedrijf over diversen autolaadkranen.

Mini kraan huren
Mini hijskraan Hoeflon C10

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!