Werken bij

WIE ZIJN WIJ?

Bij Hove Kranen staan we bekend om onze combinatie van jeugdig enthousiasme en diepgewortelde ervaring. Ons team, ontstaan uit de samensmelting van een transport- en montagebedrijf, vormt een hechte eenheid die elke logistieke uitdaging met vertrouwen tegemoet treedt. Het is onze gezamenlijke passie voor hijswerk en de unieke teamdynamiek die ervoor zorgt dat wij elke dag gemotiveerd en met plezier aan de slag gaan. Als vooruitstrevende organisatie creëren we een werkomgeving waar talent niet alleen wordt herkend, maar ook gekoesterd en verder ontwikkeld. Veiligheid, vakmanschap en klanttevredenheid zijn voor ons geen loze woorden, maar vaste pijlers van onze bedrijfscultuur. Deze toewijding weerspiegelt zich in elk project dat we ondernemen. Ben je een gedreven professional met een hart voor logistiek en hijsen? Bij Van Hove Kranen zijn we altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen ons succesverhaal voort te zetten en onze diensten naar een hoger niveau te tillen. Kom bij ons team en zet samen met ons je expertise in om logistieke vraagstukken voor onze klanten op te lossen.

BEKIJK VACATURES
Hoeflon C10e op Hove Kranen vrachtwagen

WAAROM BIJ HOVE KRANEN WERKEN?

TOONANGEVEND IN DE INDUSTRIE

Hove Kranen staat bekend als een vooraanstaande speler in de kranenbranche, geroemd om zijn solide reputatie en jarenlange ervaring. Als werknemer bij Hove Kranen krijg je de unieke gelegenheid om deel uit te maken van een marktleidend bedrijf.

PROFESSIONELE GROEIKANSEN

Bij Hove Kranen stimuleren we jouw carrièreontwikkeling met gerichte trainingen en ontwikkelingsprogramma's. Deze kansen bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe carrièrepaden te verkennen.

VEILIGE EN GEZONDE WERKOMGEVING

Bij Hove Kranen staat veiligheid centraal. Wij zorgen ervoor dat onze werknemers in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken. Met veiligheidsprotocollen en gerichte trainingen waarborgen we de veiligheid en gezondheid van iedereen op de werkvloer.

TEAMGERICHTE CULTUUR

Bij Hove Kranen hechten we veel waarde aan samenwerking en open communicatie, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Deze aanpak bevordert de opbouw van hechte teamrelaties en stelt ons in staat om samen succesvolle resultaten te boeken.

HIJSWERKZAAMHEDEN

Bij Hove Kranen zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe hijswerkzaamheden op uitdagende locaties. Als lid van ons ervaren team draag je bij aan baanbrekende projecten met toonaangevende opdrachtgevers. Wij hechten groot belang aan veiligheid en vakmanschap, en deze waarden zijn de basis van ons succes. Of je nu een ervaren kraanmachinist, technicus of projectmanager bent, bij Hove Kranen krijg je de kans om jouw talenten optimaal te benutten. In onze stimulerende werkomgeving wordt jouw expertise gewaardeerd en ingezet voor revolutionaire hijswerkzaamheden die de industrie transformeren. Sluit je aan bij ons hechte team en draag bij aan projecten die de normen in de hijsindustrie verleggen.

Bekijk onze diensten
Hove Kranen neemt nieuwe hoeflon hijskraan in ontvangst

VACATURES

ZZP compact kraan machinist

Wij zijn uitgegroeid tot de krachtpatser in hijs, takel en intern transportwerk. We bezitten een keur aan minihijskranen en ander equipment. Door de enorme groei en aankomende nieuwe machines zijn wij op zoek naar een machinist die ons gezellige team komt versterken.

Compact kraan machinist

Wij zijn uitgegroeid tot de krachtpatser in hijs, takel en intern transportwerk. We bezitten een keur aan minihijskranen en ander equipment. Door de enorme groei en aankomende nieuwe machines zijn wij op zoek naar een machinist die ons gezellige team komt versterken.