Transport carrier huren

Ontdek de transport carrier van HOVE Kranen: compact, krachtig en overal inzetbaar

De transport carrier van HOVE Kranen is uiterst flexibel en nauwkeurig te manoeuvreren. Dit maakt het tillen van zware lasten voor uw werknemers verleden tijd. De transport carrier is ideaal voor het vervoeren van uw materialen naar zelfs de meest ontoegankelijke plekken. Dankzij zijn compacte en robuuste ontwerp kan de TC1 vrijwel overal komen. Het platform van de carrier kan draaien, waardoor nauwkeurig manoeuvreren nog eenvoudiger wordt. Zelfs een schuine helling vormt geen obstakel voor deze krachtige, elektrisch aangedreven transport carrier.

Hoeflon TC1 Transport carrier

Hoeflon TC1 Transportcarrier

✔ Capaciteit: 1.200kg
✔ Afmetingen (lxbxh): 1450x800x420mm
✔ Aandrijving: Elektrisch
✔ Max. snelheid: 2,2km/h

Meer informatie over de TC1 Transport carrier Direct de TC1 Transport carrier huren

Transport carrier huren bij HOVE Kranen?

Als mini hijskraan specialist weten we dat de transport carrier ideaal is in combinatie met een van onze mini kranen. U kunt namelijk dankzij de transport carrier simpelweg uw mini hijskraan laten staan en deze laten vervoeren met de transport carrier. Zo kunt u in elke gewenste ruimte te werk gaan.

Radiografisch bedienbare transport carrier

De transport carrier is eenvoudig te bedienen middels de radiografische bediening. Dankzij de radiografische afstandsbediening kunt u de dolly vanaf een veilige afstand besturen, waardoor het vervoeren van zware lasten een fluitje van een cent wordt.

Rupscarrier combineren met een mini hijskraan

Nu is het mogelijk om een TC1 transport carrier los te huren maar is het ook mogelijk om deze te huren in combinatie met een van onze sterke mini hijskranen. Ook helpen wij u graag bij het uit handen nemen van een project. Zo kunt u veilig en efficiënt werken met onze mini kranen, glasliften en transportcarriers. Twijfel niet om eens contact op te nemen als u vragen heeft over onze transport carrier of dienstverlening.

Vandaag nog een transport carrier huren? Neem contact op!

Voor een aanvraag om een transport carrier te huren, neemt u contact op met de specialisten van HOVE Kranen. Onze specialisten kunnen u goed helpen en ook duidelijk advies geven voor het gebruiken van de transport carrier. Snel een transport carrier huren? Neem dan vrijblijvend contact op of bel ons. We helpen u graag verder!

Wij werken voor:

Schiphol logo
Mammoet logo
BAM logo
Vanderlande logo

Toepassingen van transportcarriers: voor eenvoudig en krachtig transport

Sta je voor de uitdaging om zware ladingen te verplaatsen op moeilijk bereikbare locaties? Dan zijn onze rupscarriers de ideale oplossing; deze krachtpatsers zijn ontworpen om op plekken te komen waar traditionele voertuigen het laten afweten. Of het nu gaat om een krappe achtertuin, een steile helling of een hobbelige onverharde weg, onze transport carriers staan klaar om de klus te klaren.

Met onze transport carriers kun je moeiteloos zware lasten, massieve stalen balken, robuuste houten binten, stenen, tegels en alle soorten bouwmaterialen vervoeren. Dankzij hun wendbaarheid en kracht zijn ze de perfecte partner voor al je transportbehoeften, waarbij ze je helpen om zelfs de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

Een greep uit onze transportcarrier projecten

Inhuizen en plaatsen van een staalconstructie

In opdracht van Van der Lande / Ferross hebben we op de Schiphol diverse stalen balken in mogen huizen voor […]

Rolpaden verbreden op de E-pier

In opdracht van Blonkstaal hebben we op de Schiphol Airsite, de rolpaden verbreed.  Op Schiphol hebben wij voor de verbreding […]

Verwijderen Roltrappen New Babylon Den Haag

Voor Kruiswijk BV hebben we in het winkelcentrum New Babylon in Den Haag twee roltrappen verwijderd. Voor dit project hebben […]

Hove Kranen op Schiphol

We zijn in Schiphol geweest met onze Hoeflon C1 om een ruit uit de gevel te halen. Hierbij hebben wij […]