Transport carrier huren

De transport carrier van HOVE Kranen:

Hoeflon TC1 Transport carrier

Hoeflon TC1 Transportcarrier

✔ Capaciteit: 1.200kg
✔ Afmetingen (lxbxh): 1450x800x420mm
✔ Aandrijving: Elektrisch
✔ Max. snelheid: 2,2km/h

Meer informatie over de TC1 Transport carrier Direct de TC1 Transport carrier huren

Zware dingen tillen is verledentijd dankzij de transport carrier

De transport carrier van HOVE Kranen is flexibel en zeer precies te manoeuvreren. Mede hierdoor is zware dingen tillen voor uw werknemers verledentijd. De  transport carrier kan gebruikt worden voor het vervoeren van uw materialen naar de meest onbereikbare plekken. Dit omdat de TC1 erg klein en robuust is. Waar uw goederen ook naartoe verplaatst moeten worden, de carrier komt er. Het platform van de carrier kan gedraaid worden waardoor het precieze manoeuvreren nog gemakkelijker is. Tevens staat een schuine helling ook niet in de weg voor de sterke elektrisch aangedreven transport carrier.

Mogelijkheden van transport carrier huren

Als mini hijskraan specialist weten we dat de transport carrier ideaal is in combinatie met een van onze mini kranen. U kunt namelijk dankzij de transport carrier simpelweg uw mini hijskraan laten staan en deze laten vervoeren met de transport carrier. Zo kunt u in elke gewenste ruimte te werk gaan. De transport carrier is radiografisch bestuurbaar wat hem qua besturing zeer wendbaar maakt.

Nu is het mogelijk om een TC1 transport carrier los te huren maar is het ook mogelijk om deze te huren in combinatie met een van onze sterke mini hijskranen. Ook helpen wij u graag bij het uit handen nemen van een project. Twijfel niet om eens contact op te nemen als u vragen heeft over onze transport carrier of dienstverlening.

Vandaag nog een transport carrier huren? Neem contact op!

Voor een aanvraag om een transport carrier te huren, neemt u contact op met de specialisten van HOVE Kranen. Onze specialisten kunnen u goed helpen en ook duidelijk advies geven voor het gebruiken van de transport carrier. Snel een transport carrier huren? Neem dan vrijblijvend contact op of bel ons. We helpen u graag verder!

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!