Shovel (Giant G2200e X-tra)

Een shovel of wiellader is de ideale machine voor uw grondverzet klus. Bij Hove Kranen kunt u shovel huren waarmee u eenvoudig grote hoeveelheden zand of grond kunt verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het graven van een geul voor bekabeling of leidingwerk. Maar ook voor de aanleg van dijken is aan shovel een geschikte machine. Bij Hove Kranen kunt u een elektrische shovel huren waarmee deze klussen een fluitje van een cent worden

Elektrische shovel huren bij Hove Kranen

Met de toenemende vraag om milieuvervuiling te beperken tot een minimum is de vraag naar elektrische machines hard gegroeid de afgelopen jaren. Om hier ook een steentje aan bij te dragen kunt u bij Hove kranen een accu shovel huren. Omdat deze volledig elektrisch is is er geen sprake van uitstoot van vervuilende stoffen. Hierdoor kunt u uw klus klimaatneutraal uitvoeren.

Shovel huren

Specificaties van de shovel

De Giant G2200e X-tra is een krachtige shovel waarmee u in korte tijd veel meters kunt maken op het gebied van grondverzet. De wiellader heeft een hydraulische aanspan met een dubbelwerkende hydrauliekfunctie op de hefarm. Daarnaast is er ook aan het comfort van de bestuurder gedacht. De wiellader heeft een luxe uitgevoerde geveerde stoel met een veiligheidsgordel, armleuning en rugverlenging. Het bedrijfsgewicht bedraagt 2200 kg en de shovel bereikt een snelheid van maximaal 20 km/u.

Werkwijze van HOVE Kranen

Bij HOVE Kranen leveren we een maatwerk oplossing voor uw werkzaamheden. Naast dat u bij ons een shovel kunt huren kunt u ook uw klus volledig uit handen geven aan de specialisten van Hove Kranen. We denken dan met u mee over alle benodigde machines en materialen. U kunt ook bij ons terecht voor een minihijskraan, een glaslift en een glaszuiger. Onze machines zijn van de hoogste kwaliteit. Dit resulteert in een succesvol resultaat van uw klus, ongeacht het formaat. Bekijk onze projectenpagina voor een impressie van onze uitgevoerde projecten.

Vragen? Bel ons gerust

Heeft u vragen over, tijdens of na uw project? Bel HOVE Kranen gerust voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten hebben passie voor hun vakgebied en weten daarom veel af van alle soorten mini kranen, glasliften en glaszuigers. Wij zij tevreden wanneer u dat ook bent, dus of u nu de gehele klus van A tot Z aan ons wil uitbesteden of alleen de machines en materialen bij ons wil huren, wij helpen u graag. Neem dus gerust contact met ons op.

Shovel huren? Neem gerust contact met ons op!