Over HOVE Kranen

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en ervaren bedrijf dat voortkomt uit de samenwerking tussen een transport- en montagebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw logistieke uitdagingen, van transport tot montage!

Meer dan alleen minihijskranen

Hoewel de minihijskraan de kern vormt van ons bedrijf, zijn we dankzij onze ervaring in staat om al uw logistieke projecten van begin tot eind te realiseren. Voor diverse opdrachtgevers nemen wij het volledige project op ons, vanaf de eerste brainstormfase tot aan de daadwerkelijke uitvoering. Niets is ons te uitdagend, of het nu gaat om lange afstanden, zware lasten of moeilijk bereikbare locaties. Dankzij onze minihijskranen die vrijwel door elke deuropening passen en zowel op stroom als diesel kunnen werken, is geen enkele locatie voor ons een probleem, zowel binnen als buiten.

Onze expertise

Onze specialiteit ligt in het monteren en plaatsen van staalconstructies, trappen en glas. Bij HOVE Kranen maken we het onmogelijke mogelijk, waardoor we ontoegankelijke locaties toegankelijk kunnen maken!

We kijken ernaar uit om uw logistieke uitdagingen op te pakken en u te voorzien van onze diensten en oplossingen. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

HOVE Kranen neemt de Hoeflon C10 in ontvangst

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!