Glaszuiger Glass-Maxx S800

De Grip Glass-Maxx S800 is de grote broer van de S600. Zowel in formaat als in hijscapaciteit. Het grote voordeel van de S800 is dat er veel configuratiemogelijkheden zijn. Hiermee is het mogelijk om te variëren in verschillende hijscapaciteiten. Op deze pagina vertellen we u alles over de mogelijkheden van de Glass-Maxx S800 en wat deze kan betekenen voor uw project of klus. Bij HOVE Kranen kunt u een Glass-Maxx S800 huren

Specificaties van de Glass-Maxx S800

De Glass-Maxx S800 is een radiografisch bestuurbare glaszuiger. De glaszuiger wordt geleverd met verschillende extra opties zoals een wissel hijsarm, een transportkar, transportkist en wisselaccu. De S800 is in verschillende configuraties beschikbaar. Hierdoor zijn 3 hijscapaciteiten mogelijk: 400 kg, 600 kg en 800kg. Er zijn 2 configuraties beschikbaar voor 600 kg hijscapaciteit. Het verschil zit hem in het formaat glas waarvoor de configuratie geschikt is. De S800 is op maximale grootte 260cm breed en 130cm hoog.

De Glass-Maxx S800 weegt verder afhankelijk van de configuratie tussen de 65 kg en 85 kg. De transportkar en transportkist maken de S800 makkelijk en veilig te transporteren.

Onze werkwijze

Bij HOVE Kranen werken we dagelijks met glaszuigers, mini kranen, shovels en transport carriers. Hierdoor kunnen we u volledig ontzorgen bij een grote verscheidenheid aan projecten. Graag nemen we uw project volledig voor u uit handen. We denken dan mee van voorbereiding tot uitvoering van uw project. Daarnaast stoppen we pas zodra u tevreden bent met het eindresultaat. Voor een impressie van onze projecten kunt u onze projectenpagina bekijken.

Neem contact met ons op

Wilt u eens vrijblijvend sparren over uw project of kan u wel wat advies gebruiken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om van ideeën te wisselen. Bij HOVE Kranen hebben we ervaring met verschillende projecten. We gebruiken bij onze projecten vaak verschillende machines en hierdoor kunnen we u goed adviseren over wat werkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Glass-Maxx S800 huren

Glass-Maxx S800 glaszuiger huren? Neem gerust contact met ons op!