Glaszuiger Glass-Maxx C600

De Glass-Maxx C600 is een compacte glaszuiger met een laag gewicht. Hierdoor is hij flexibel in te zetten in veel verschillende situaties. Dat de C600 compact is neemt niet weg dat de hijslast fors is. De veilige hijslast bedraagt 600kg. Verder is de Glass-Maxx C600 voorzien van een dubbel vacuümsysteem waardoor het hijsen van glas altijd veilig verloopt.

Specificaties van de Glass-Maxx C600

De C600 is een lichtgewicht glaszuiger die eenvoudig door één persoon te bedienen en te laden is. Met een machinegewicht van 30kg is het goed mogelijk om de C600 zelf uit de auto te laden en te bevestigen. Daarnaast is er een korte hijsarm en hoekverstelling aanwezig. Dit maakt de Glass-Maxx C600 uitermate geschikt voor interieur beglazing in krappe ruimtes. Ook is er een wisselaccu beschikbaar waardoor deze glaszuiger voor verlengde periodes achter elkaar te gebruiken is.

Werkwijze van HOVE Kranen

Bij HOVE Kranen passen we onze dienstverlening graag aan naar uw specifieke wensen. We kunnen uw volledige klus uit handen nemen, maar het is ook mogelijk om een glaszuiger te huren om uw klus zelf uit te voeren. Daarnaast verhuren we ook andere machines om uw klus te klaren. Denk aan een mini kraan, een glaslift en een shovel. Met deze combinatie van machines kunnen we u bij iedere klus volledig ontzorgen. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw klus. Voor een sfeerimpressie verwijzen we u graag door naar onze projecten.

Vragen? Bel ons gerust

Neem gerust contact met ons op voor vragen over uw project. Ook tijdens uw project kunt u ons gerust benaderen voor een vrijblijvend advies. De specialisten van HOVE kranen werken dagelijks met deze machines en kunnen u adviseren over ons volledige assortiment. We denken graag met u mee om uw klus tot een succesvol einde te brengen.

Glass-Maxx C600 huren

Glass-Maxx C600 glaszuiger huren? Neem gerust contact met ons op!