Hoeflon VL500 glaszuiger

Glaszuigers zijn ideaal wanneer u hijsklussen uitvoert waarbij ruiten getild moeten worden. De glaszuiger wordt gemonteerd op een glaslift, die wij eveneens verhuren. Daardoor kunt u alle nodige machines en materialen huren bij HOVE Kranen. Daarnaast geven wij u de keuze of u zelf het project wil uitvoeren of dat u onze specialisten wil inhuren voor het project. De reden waarom HOVE Kranen op die manier aan de slag gaat is omdat wij u graag op maat helpen.

Unieke Hoeflon glaszuiger, gemakkelijk in gebruik

Onze glaszuiger heeft een unieke eigenschap: de bediening is mogelijk radiografisch. Zo kunt u er ook op grote hoogte mee werken. U kunt namelijk met de afstandsbediening de lift en glaszuiger bewegen. Ondanks het kleine formaat van de glaszuiger heeft de Hoeflon VL500 een grote kracht en kan tot 500 kilogram tillen. Op die manier brengt u de klus tot een mooi resultaat waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over kapotte ruiten.

Daarnaast zijn de zuignappen van de glaszuiger afneembaar en kunt u er extra zuignappen op plaatsen, voor bijvoorbeeld langwerpige ruiten. Ook smalle ruiten pakt u zó van de glasbok, waardoor u de klus snel en efficiënt uitvoert. De grote vacuümbuffers maken snelle montage mogelijk.

Werkwijze van HOVE kranen

Bij HOVE kranen bieden wij u producten en diensten op maat. Wij zorgen er graag voor dat u de klus zelfverzekerd uitvoert en begeleiden u dus graag, ook wanneer u zelf het project uitvoert. Wij adviseren u over de verschillende materialen en machines die u nodig heeft, en welk formaat voor uw klus het meest geschikt is. Zo kunt u bij ons terecht voor een mini kraan of een glaslift in combinatie met uw glaszuiger. Wij beschikken over machines van hoge kwaliteit waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw project tot een succes komt. Daarnaast staan wij voor u klaar wanneer u, uw gehele project aan ons uit wil besteden. Om een impressie te krijgen van de projecten die wij voor u uit kunnen voeren neemt u een kijkje op onze projectenpagina.

Vragen? Bel ons gerust

Heeft u vragen over, tijdens of na uw project? Bel HOVE Kranen gerust voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten hebben passie voor hun vakgebied en weten daarom veel af van alle soorten mini kranen, glasliften en glaszuigers. Wij zij tevreden wanneer u dat ook bent, dus of u nu de gehele klus van A tot Z aan ons wil uitbesteden of alleen de machines en materialen bij ons wil huren, wij helpen u graag. Neem dus gerust contact met ons op.

Glaszuiger huren? Neem contact op!

Glaslift huren

Glaszuiger huren? Neem gerust contact met ons op!