Mini kraan

Hove Kranen: mini kraan specialist

Een mini kraan is ideaal voor het werk in de kleine ruimtes. U moet hierbij denken aan werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden op moeilijk te bereiken plekken zoals: binnen in gebouwen, parkeergarages en luchthavens. Projecten die de minihijskraan goed kan uitvoeren zijn hijsklussen, transport en montageklussen.

De elektrische mini hijskraan

De mini hijskranen van Hove Kranen zijn zowel elektrisch verkrijgbaar, als met een dieselmotor. Dit maakt het extra makkelijk om binnen in gebouwen te werken. Ook zorgt de elektrische mini hijskraan ervoor dat de ruimte niet vervuild wordt met eventuele gassen. Echter zorgt dit er zeker niet voor dat de mini kraan minder kan hijsen, zo kunnen wij tot wel 4,5 ton hijsen in de kleine ruimtes.

Huur minikraan, gemakkelijk en snel

U kunt ervoor kiezen om Hove Kranen in te schakelen voor de complete montage. U kunt er ook voor kiezen om een mini kraan te huren bij ons. Het assortiment bestaat uit drie minihijskranen van het merk Hoeflon, namelijk de C10, C6 en de C1. Voor elke klus is er wel een mini hijskraan geschikt. Op onze assortimentspagina kunt u gemakkelijk de aanvraag doen om een mini hijskraan te huren.

De minihijskraan is gemakkelijk in gebruik

Al onze mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik. De kranen zijn voorzien van een radiografische afstandsbediening, die eenvoudig in gebruik zijn. Op de afstandsbediening staat alle informatie die nodig is om de minikraan veilig te besturen. De bestuurder is zo ten alle tijden op de hoogte van de hijscapaciteit, het gewicht en nog veel meer.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!