Mini kraan

Hove Kranen: mini kraan specialist

Een mini kraan is ideaal voor het werk in de kleine ruimtes. U moet hierbij denken aan werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden op moeilijk te bereiken plekken zoals: binnen in gebouwen, parkeergarages en luchthavens. Projecten die de minihijskraan goed kan uitvoeren zijn: hijsklussen, transport en montageklussen.

De elektrische mini hijskraan

De mini hijskranen van Hove Kranen zijn zowel elektrisch verkrijgbaar, als met een dieselmotor. Dit maakt het extra makkelijk om binnen in gebouwen te werken. Ook zorgt de elektrische mini hijskraan ervoor dat de ruimte niet vervuild wordt door eventuele gassen. Echter zorgt dit er zeker niet voor dat de mini kraan minder kan hijsen, zo kunnen wij tot een gewicht van wel 4,5 ton hijsen in de kleine ruimtes. Doordat de elektrische mini kraan zo veel gewicht kan hijsen, is het mogelijk om er bijna elke klus mee te klaren.

Huur minikraan, gemakkelijk en snel

U kunt ervoor kiezen om Hove Kranen in te schakelen voor de complete montage. U kunt er ook voor kiezen om een mini kraan te huren bij ons. Het assortiment bestaat uit drie minihijskranen van het merk Hoeflon, namelijk de C10, C6 en de C1.

  • De Hoeflon C10 minikraan heeft een hijshoogte van 21 meter en tilt daarmee 4000 kilo.
  • De Hoeflon C6 kunt u huren voor klussen waarbij een hijshoogte van 17 meter nodig is. Met de C6 tilt u maximaal 3000 kilo.
  • De Hoeflon C1 is de derde optie. Deze minikraan hijst tot een hoogte van 5,5 meter en tilt tot 550 kilo.

Voor elke klus is er wel een mini hijskraan geschikt. Op onze assortimentspagina kunt u gemakkelijk de aanvraag doen om een mini hijskraan te huren.

De minihijskraan is gemakkelijk in gebruik

Al onze mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik. De kranen zijn voorzien van een radiografische afstandsbediening, die eenvoudig in gebruik zijn. Op de afstandsbediening staat alle informatie die nodig is om de minikraan veilig te besturen. De bestuurder is zo te allen tijde op de hoogte van de hijscapaciteit, het gewicht en nog veel meer. Laat u zich daarnaast niet misleiden door de hijskracht van de minikranen. Ze zijn smal en compact en passen daarom door elke deur, zodat u er gemakkelijk gebruik van kunt maken.

Minikraan huren

Als u een minikraan wil huren bij HOVE kranen kunt u vrijblijvend een aanvraag voor advies doen. Onze specialisten geven u de informatie die u nodig heeft voor uw hijsklus. Zij adviseren u welke minikraan geschikt is op basis van het gewicht en de hoogte van de klus.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!