Mini kraan

Hove Kranen: mini kraan specialist

Een mini kraan is ideaal voor het werk in de kleine ruimtes. Een mini kraan huren kan bijvoorbeeld bij de volgende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden op moeilijk te bereiken plekken zoals: binnen in gebouwen, parkeergarages en luchthavens. Projecten die de minihijskraan goed kan uitvoeren zijn: hijsklussen, transport en montageklussen.

Wanneer u dus een klus heeft waarbij u mini kraan huren essentieel is, bent u bij Hove Kranen aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de benodigde middelen per klus, zodat u moeiteloos uw projecten uitvoert. Daarnaast voeren wij met veel passie de klussen voor u uit, zodat u er geen werk aan heeft. Op die manier hebben wij al veel klussen tot een succes gebracht. Zowel voor een mini hijskraan huren als voor onze services, kunt u bij ons terecht.

De elektrische mini kraan huren

De mini hijskranen van Hove Kranen zijn zowel elektrisch verkrijgbaar, als met een dieselmotor. Dit maakt het extra makkelijk om binnen in gebouwen te werken. Ook zorgt de elektrische mini hijskraan ervoor dat de ruimte niet vervuild wordt door eventuele gassen. Echter zorgt dit er zeker niet voor dat de mini kraan minder kan hijsen, zo kunnen wij tot een gewicht van wel 4,5 ton hijsen in de kleine ruimtes.

Doordat de elektrische mini kraan zo veel gewicht kan hijsen, is het mogelijk om er bijna elke klus mee te klaren. Wanneer u dus duurzaam aan de slag wil en een minihijskraan wil huren, komt u bij Hove Kranen uit. Wij kunnen dankzij ons brede assortiment aan mini hijskranen in elke ruimte aan de slag, waardoor de klus tot een mooi resultaat gebracht wordt.

Huur minikraan, gemakkelijk en snel

U kunt ervoor kiezen om Hove Kranen in te schakelen voor de complete montage. U kunt er ook voor kiezen om een mini kraan te huren bij ons. Op die manier deelt u, uw eigen klus in zoals u dat wilt. Wanneer u het project volledig uit handen wil geven, kunt u er bij ons op vertrouwen dat er met veel precisie gewerkt wordt om het resultaat naar uw wens te maken. Wilt u zelfstandig een mini kraan huren? Dan kunt u bij onze medewerkers terecht voor een advies waarmee u zelf aan de slag kunt. De kranen waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit waardoor er met nauwkeurigheid gewerkt wordt. Ons assortiment bestaat uit drie minihijskranen van het merk Hoeflon, namelijk de C10, C6 en de C1. Wanneer u een minikraan wil huren heeft u keuze uit de volgende drie minihijskranen:

  • De Hoeflon C10 minikraan heeft een hijshoogte van 21 meter en tilt daarmee 4000 kilo.
  • De Hoeflon C6 kunt u huren voor klussen waarbij een hijshoogte van 17 meter nodig is. Met de C6 tilt u maximaal 3000 kilo.
  • De Hoeflon C1 is de derde optie. Deze minikraan hijst tot een hoogte van 5,5 meter en tilt tot 550 kilo.

Voor elke klus is er wel een mini hijskraan geschikt. Op onze assortimentspagina kunt u gemakkelijk de aanvraag doen om een mini hijskraan te huren. Wanneer u een persoonlijk advies wilt omtrent een minihijskraan huren, kunt u gerust bellen. Wij staan u graag te woord.

De minihijskraan is gemakkelijk in gebruik

Al onze mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik, waardoor en mini kraan huren voor u mogelijk is. De kranen zijn voorzien van een radiografische afstandsbediening, die eenvoudig te bedienen zijn. Op de afstandsbediening staat alle informatie die nodig is om de minikraan veilig te besturen. De bestuurder is zo te allen tijde op de hoogte van de hijscapaciteit, het gewicht en nog veel meer. Laat u zich daarnaast niet misleiden door de hijskracht van de minikranen. Ze zijn smal en compact en passen daarom door elke deur, zodat u er gemakkelijk gebruik van kunt maken. De hijskracht is echter wel van groot formaat zodat u zware objecten uit nauwe ruimtes kunt tillen.

Een mini hijskraan huren bij Hove Kranen betekent daarnaast dat wanneer u voor, tijdens of na de klus nog vragen heeft, u altijd contact op kunt nemen. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u altijd verder helpen door hun ruime ervaring.

Minikraan huren

Als u een minikraan wilt huren bij HOVE kranen kunt u vrijblijvend een aanvraag voor advies doen. Onze specialisten geven u de informatie die u nodig heeft voor uw hijsklus. Zij adviseren u welke minikraan geschikt is op basis van het gewicht en de hoogte van de klus.

Mini hijskraan huren door heel Nederland

Wanneer u een hijskraan wil huren of een project aan HOVE Kranen wil uitbesteden, is dit door heel Nederland mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar. Neem voor vragen of een afspraak gerust contact op. Onze specialisten staan u graag te woord. Daarnaast hebben wij een assortiment met duurzame hijskranen die van hoge kwaliteit zijn. Bent u benieuwd tot wat voor hijsklussen onze mini kranen in staat zijn? Bekijk dan eerder door ons uitgevoerde projecten op de projectenpagina.

Aanvraag mini kraan

Voor een aanvraag om een mini kraan te huren, neemt u contact op met de specialisten van HOVE kranen. Zij weten precies welk gereedschap u allemaal nodig heeft voor uw project en kunnen u eveneens een duidelijk advies geven voor het gebruiken van de mini hijskraan. Ook wanneer u aanvullende materialen nodig heeft zoals een glaslift of glaszuiger, kunt u bij ons terecht. Wij stelleen een duidelijke offerte voor u op voor de mini kraan en andere producten en diensten die u nodig heeft voor uw klus. Ook kunt u wanneer u ervoor kiest om de klus zelf uitvoert, altijd terecht bij HOVE kranen voor advies tijdens uw klus. Wij helpen u het project van A tot Z door en zijn bereid u overal mee te helpen.

Mini kraan
Mini kraan huren

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!

1
Fijn dat u onze site bezoekt. Mocht u vragen hebben kunt u deze hier stellen door op de groene pijl te klikken. Wij antwoorden zo snel mogelijk!
Powered by