Hoeflon C6

De minihijskraan Hoeflon C6 is een waardige toevoeging aan het assortiment van HOVE Kranen. De minihijskraan huren kan bij HOVE Kranen omdat hij elke klus gemakkelijk klaart. Het is het broertje van de Hoeflon C1 en Hoeflon C10 die u eveneens huurt bij HOVE Kranen.

Wat maakt minihijskraan Hoeflon C6 speciaal?

De minihijskraan is erg licht en daardoor gemakkelijk te besturen. Daarnaast heeft hij een enorme hijskracht waarmee u zware en grote objecten kunt hijsen. De hijskracht van de Hoeflon C6 is wel 3000 kilo waarmee hij de perfecte match is voor hijsklussen in de bouw. Daarnaast hijst de minikraan tot wel 17 meter wanneer u er een verlengstuk bijneemt. Zonder verlengstuk hijst de minihijskraan ook tot een indrukwekkende hoogte van 11,5 meter.

Deze minihijskraan is 0,75 meter breed en 1,82 meter hoog waardoor u hem eveneens met gemak voor bouwprojecten gebruikt die binnen plaatsvinden. Bent u benieuwd welke projecten eerder door HOVE Kranen zijn uitgevoerd met een Hoeflon C6? Bekijk dan onze projectenpagina.

Hoeflon C6 huren bij HOVE Kranen

De minihijskraan Hoeflon C6 kunt u gemakkelijk huren bij HOVE Kranen. Onze specialisten helpen u graag verder met instructies over het gebruik van de Hoeflon C6. De minihijskraan heeft een handige afstandsbediening die gemakkelijk in gebruik is. Door de radiografische besturing ziet u op het scherm van de afstandsbediening precies wat er aan de hand is en of u bijvoorbeeld een te zwaar gewicht aan de hijskraan heeft gehangen. Onze specialisten helpen u graag door tijdens het gehele project voor u klaar te staan wanneer u vragen heeft. Een minihijskraan huren is bij HOVE Kranen altijd inclusief service.

Project met Hoeflon C6 uitbesteden

Wanneer u toch liever het project uitbesteedt, kan dit uiteraard bij HOVE Kranen. Wij pakken met passie en plezier de klus op. Door de jarenlange ervaring in werken met minihijskranen, is geen klus ons te gek. Wij helpen u graag om tot het gewenste resultaat te komen en met het specialisme van HOVE Kranen en de minihijskranen van Hoeflon komt dat zeker voor elkaar.

Afbeeldingen

Video

Direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!

1
Fijn dat u onze site bezoekt. Mocht u vragen hebben kunt u deze hier stellen door op de groene pijl te klikken. Wij antwoorden zo snel mogelijk!
Powered by