Glaszuiger Glass-Maxx S600

De Glass-Maxx S600 is een zeer veelzijdige glaszuiger door zijn verschillende opbouwmogelijkheden. Van het plaatsen van serres tot loopglas, de S600 is geschikt voor zo ongeveer elke toepassing die u kunt bedenken. De Glass-Maxx S600 is zwaarder dan zijn kleine broertje, de Glass-Maxx C600 en daarmee ook een stuk zwaarder. Dit komt het maximale hijsgewicht ook ten goede. Bij HOVE kranen kunt u de Glass-Maxx S600 huren.

Specificaties van de Glass-Maxx S600

De S600 is een wat zwaardere glaszuiger met een machinegewicht van 50 – 70 kg, afhankelijk van de opbouw van de glaszuiger. Vanwege dit gewicht is het handig om de glaszuiger te verplaatsen met een steekwagen of een andere kar.  Afhankelijk van de opbouw van de S600 is de hijscapaciteit 400 kg of 600 kg. Hierdoor kan een grote verscheidenheid aan glas geplaatst worden. In zijn grootste configuratie is de Glass-Maxx S600 180cm breed en 100cm hoog. Verder heeft de S600 een korte hijsarm en hoekverstelling waardoor binnen beglazing eenvoudig is.

Werkwijze van HOVE kranen

Bij HOVE kranen hebben we veel ervaring met allerlei verschillende klussen. Door ons grote assortiment van verschillende machines kunnen we u helpen met veel verschillende klussen. We nemen met liefde uw volledige klus uit handen. Om uw klus tot een succesvol einde te brengen leveren we naast de Glass-Maxx S600 ook andere machines. Bijvoorbeeld mini hijskranen, een shovel en onze transport carrier. Welke machines het beste werken voor uw klus vertellen we u graag. U kunt onze projecten bekijken om een beeld te krijgen van de klussen waarbij we u kunnen helpen.

Vragen? Bel ons gerust

Vragen over uw klus of project? Op zoek naar vrijblijvend advies? Dan kunt u ons altijd benaderen voor vrijblijvend advies. We helpen u graag voor, tijdens en na uw klus. Onze specialisten werken dagelijks met verschillende machines en kunnen u adviseren vanuit kennis en ervaring. Wanneer we uw klus voor u uitvoeren kunt u ervan verzekerd zijn dat we niet stoppen tot u tevreden bent. Neem contact met ons op.

Neem gerust contact met ons op voor vragen over uw project. Ook tijdens uw project kunt u ons gerust benaderen voor een vrijblijvend advies. De specialisten van HOVE kranen werken dagelijks met deze machines en kunnen u adviseren over ons volledige assortiment. We denken graag met u mee om uw klus tot een succesvol einde te brengen.

Glass-Maxx S600 huren

Glass-Maxx S600 glaszuiger huren? Neem gerust contact met ons op!