Glaslift

Glaslift voor alle klussen

U kunt ervoor kiezen om een glaslift te huren bij Hove Kranen. Onze glaslift is uitermate geschikt voor in de kleine ruimtes, doordat deze gemonteerd wordt op onze minikranen die in elke ruimte passen. Op deze manier kan de glaslift plekken bereiken waar een gewone kraan niet bij kan. Dit is dus ideaal voor klussen die binnenin een huis of pand moeten gebeuren. Wanneer u toch liever een specialist de kraan laat bedienen is dit natuurlijk ook mogelijk bij Hove Kranen. Daarnaast kunt u bij ons ook een glaszuiger huren, ideaal in combinatie met een glaslift.

Glaslift huren met of zonder projectuitvoering

U kunt er dus voor kiezen om de glaslift zelf te besturen, of dat u hierbij een specialist inschakelt. De kraan is makkelijk zelf te besturen door middel van de radiografische afstandsbediening. Hierop vindt u alle informatie over de kraan en zo kunt u te allen tijde de klus veilig uitvoeren. U kunt de glaslift zelf op komen of wij kunnen deze naar u toe brengen. Als u de glaszuiger en glaslift zelf wil besturen kunt u gerust advies en informatie vragen aan onze specialisten. Zij geven u alle informatie over het gebruik van een glaslift en de glaszuiger waardoor u zelf aan de slag kunt.

Glaszuiger voor ultiem gemak

De glaszuigers van Hove Kranen hebben een unieke eigenschap voor het gemakkelijk verplaatsen van ruiten. De VL500 kan namelijk op afstand worden bediend, zo heeft u zelfs op grote hoogte alle macht in handen. U kunt ook meer of minder zuignappen aan de glaszuiger vast maken, zodat de glaszuiger elke vorm glas gemakkelijk op kan pakken. Alleen de glaszuiger huren? Ook dan kunt u bij Hove Kranen terecht.

Glaslift huren?
Glaslift-Glaszuiger-glasplaat

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!